Social

Vox populi: cum s-a schimbat viața dvs. în ultimii trei ani?

Pavel B., 70 de ani

Viața mea esențial nu s-a schimbat, însă din punct de vedere spiritual, moral viața a devenit cu mult mai clară. Omul are o perspectivă, omul vede calea, omul știe ce vrea, unde vrea să se ducă și ce vrea să facă mai departe, adică, la general, eu aș spune că, în cei trei ani de guvernare ai Alianței, mă simt cu mult mai bine. Am devenit mai liber.

Mihai B., 55 de ani

Sunt angajat. Am loc de muncă. Salariu primesc. Cred că s-ar putea și mai bine. În AIE sunt disensiuni, nu se prea înțeleg, dar ei ar putea să dea un exemplu mai bun pentru societate. Printr-un asemenea comportament își arată lipsa de respect față de cetățeni.

Dumitru I., 83 de ani

În cei trei ani, viața mea s-a schimbat spre mai rău. Prețurile la produsele alimentare și gaze cresc. Dacă noi primim 800 de lei, atunci, iarna, pentru a achita serviciile comunale avem nevoie de 1600 de lei. În asemenea condiții, pe parcursul întregului an achităm datoriile. Așa că, din punctul meu de vedere, nimic îmbucurător.

Lilia C., 52 de ani

Cred că trăim și mai rău. Atât din punct de vedere material, cât și psihologic. Peste tot e haos, ceartă, neînțelegeri. Am impresia că vine sfârșitul lumii. Pensionarii mor de foame, iar cei care nu sunt la pensie, majoritatea din ei lucrează la întreprinderi private, iar salariul nu li se plătește la timp. Au un salariu mizerabil, care nu le ajunge să-și achite serviciile comunale și să-și cumpere produse alimentare. Tinerii fug, pentru că aici nu au nicio perspectivă. Pleacă peste hotare, dar mai bine să stea acolo și să le murim de dor decât să le murim de jale.

Raia S., 62 de ani

Mă simt mai liberă. Pot vorbi mai direct, mai deschis cu orișicine. Nu mai e frica aceea că cineva ar putea să mă audă și să mă insulte. Aceasta contează foarte mult.

Antonina D., 80 de ani

Viața mea s-a schimbat spre mai rău. Eu am 953 de lei pensie. Vara noi aveam compensație în valoare de 30 de lei, iarna 90 de lei, iar aceasta pentru noi însemna ceva. Acum ne-au tăiat și această compensație. Avem lacrimi în ochi. Nu e omenește.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *