Actualitate

Vrei să pleci cu copiii în vacanță, în Dubai? Iată ce pot face cei mici acolo

Dubaiul se vede noaptea de pe lună, așa se spune. Se mai șoptește pe la colțuri că dacă n-ai văzut Dubaiul, n-ai văzut nimic. Este, fără îndoială, o destinație obligatorie. Dar oare copiii ce vor înțelege din clădirile amețitoare, turnurile care străpung cerul, fântânile care dansează mirobolant și furnicarul unui mall în care poți merge cu taxiul? Este oare o destinație pentru familii cu copii?

Ce facem în Dubai cu copiii?

În încercarea de a făuri o lume plină de atracții senzaționale, autoritățile din Dubai au părut că uită, la un moment dat, de un pilon important în familie: copiii. Au creat ideea de shopping ca un mod de viață, au gâdilat și cele mai pretențioase gusturi în materie de artă culinară, hoteluri, infrastructură, plajă, servicii și pachete turistice. Însă acum 4 ani au finalizat un proiect care nu mai lasă loc de dubii: au creat cel mai mare parc tematic de interior din lume. Mare cât 28 de terenuri de fotbal. Cele mai dragi personaje ale copiilor acestui nou mileniu sunt aduse la viață cu ajutorul unor tehnici revoluționare în cele cinci zone tematice, de la cele din „Răzbunătorii” și „Fetițele Powerpuff” la 70 de dinozauri în mărime naturală.

Tot acolo există cel mai rapid roller coaster, Velociraptor, ce ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 2,5 secunde. Fără îndoială, avem ce să fac cu copiii în Dubai. E nevoie totuși, de minimum 4 ore pentru a-ți desfăta simțurile în cel mai aventuros parc de pe mapamond. Biletul costa puțin peste 300 de lei pentru un adult și până în 300 de lei pentru copil.

Sursa: avantaje.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *