Actualitate

Vremea: un nou val de caniculă lovește Europa. Temperaturi de peste 40 de grade

Vremea în Paris. Mediafax menționează faptul că cea mai mare parte a Franței se află sub cod portocaliu de caniculă, iar temperaturile din capitala Paris ar urma să depășească joi recordul din 1947, de 40,4 grade Celsius.

Valurile de căldură vor fi tot mai dese, potrivit Organizației Meteorologice Mondiale. Claire Nullis, ourtătorul de cuvânt al organizației, a declarat pe BBC: „Așa cum am văzut în iunie, acestea se produc din ce în ce mai des, încep mai devreme și devin mai intense”, a spus aceasta. „Aceasta nu este o problemă care să dispară prea curând”.

Vremea. Cod roșu de caniculă
Temperaturi istorice pentru Belgia. Autoritățile de aici au declarat cod roșu de caniculă, avertizare ce nua mai fost emisă până în prezent. Și în Spania există probleme alarmante în ceea ce privește canicula. Regiunea Zaragoza, din Spania, se află sub cod roșu de temperaturi ridicate. Aici în iunie au avut loc incendii din cauza temperaturilor.

În același timp, meteorologii avertizează că riscul de incendii este ridicat în Spania și Portugalia. Marea Britanie se așteaptă săptămâna viitoare la temperaturi record.

https://a1.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *