Actualitate

Wizz Air revine în R. Moldova dar va zbura doar spre Roma, Milano și Londra

Operatorul aerian low-cost Wizz Air revine în R. Moldova. Începând din 14 decembrie, compania va opera curse pe direcția Chișinău – Roma, Chișinău – Milano și Chișinău-Londra.

„Revenirea Wizz Air în Moldova este un rezultat al eforturilor noastre constante de a asigura noi conexiuni internaționale pentru toți cetățenii noștri și de a stimula dezvoltarea economică. Republica Moldova este o destinație sigură și atractivă. Doar în ultimele 2 luni, pe Aeroportul Internațional Chișinău au început să opereze noi companii aeriene cu curse noi spre Tel-Aviv, Atena și Baku. De asemenea, companiile care deja activează și pe piața avia moldovenească și-au suplinit zborurile și oferă prețuri din ce în ce mai avantajoase pentru pasageri. Devenim mai conectați cu orașele europene și continuăm să asigurăm noi curse necesare cetățenilor noștri”, a comentat Dorin Recean.

Amintim că pe 27 februarie operatorul aerian low-cost Wizz Air a anunțat că suspendă toate zborurile către şi dinspre Chişinău, începând cu 14 martie, ca urmare a evoluţiilor recente din Moldova şi a riscului ridicat, dar nu iminent, din spaţiul aerian al ţării.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *