Externe

Wizz Air suspendă 12 rute din România, pe cele mai mari aeroporturi. Iași, București și Cluj

Compania low cost Wizz Air a anunțat că nu va mai opera nu mai puțin de 12 rute spre și dinspre patru aeroporturi românești – București, Cluj, Iași și Timișoara. 

Compania low-cost maghiară a anulat în urmă cu câteva zile zborurile pe care le programase să fie operate în sezonul de iarnă 2023/2024 pe 12 rute aeriene spre și dinspre România, scrie site-ul de specialitate  boardingpass.ro.

Wizz Air nu va mai zbura de la finalul lunii octombrie 2023 din București spre aeroporturile din Aarhus (Danemarca), Alghero (Italia), Malmo (Suedia) și Santander (Spania).

Tot de la sfârșitul lunii octombrie, nu vor mai fi operate din Cluj Napoca zboruri spre Catania (Italia), Larnaca (Cipru), Liverpool (Marea Britanie), Luqa (Malta) și Napoli (Italia). 

Wizz Air renunță, de asemenea, și la zborurile dintre Iași și aeroporturile din Catania și Treviso (Italia), dar și la una dintre rutele operate din Timișoara, cea spre aeroportul din Treviso (Italia). 

În ultimele luni Wizz Air a anulat definitiv mai multe rute spre și dinspre aeroporturi din România, însă acum este neclar dacă aceste rute vor fi reluate în vara anului 2024. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. De cand au marit preturile nu prea mai au musterii. Pentru Europa (mai ales Germania, Italia ) trenul si autobuzul cu aer conditionat au devenit o optiune buna mai ales ca restrictiile si tarifele pentru bagaje suplimentare sunt mult mai avantajoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *