Moldova

Zece personalități care au scandalizat opinia publică în 2012

1. Bătăușul anului: Iurie Muntean, deputat PCRM. În toate dezbaterile și polemicile politice din parlament folosește un singur „argument” – pumnul. 

2. „Cadavrul” anului: Victor Șelin, lider PSDM. A fost adus în plenul parlamentului de către deputații comuniști, pe sus, ca pe un cadavru.

3. Demagogul anului: Victor Gurău, consilier municipal, PCRM (în timpul liber, „analist politic”). În loc de analiză politică face demagogie, se dedă la etichetări, atacuri la persoană, replici bădărănoase.

4. Perdantul anului: Vladimir Voronin, lider PCRM. Toate sondajele de opinie atestă descreșterea popularității PCRM.

5. „Moldoveanul” anului: Igor Dodon. Singurul lui mesaj politic și în acest an a fost acela că moldovenii nu sunt români.

6. Separatistul anului: Mihail Formuzal, bașkanul UTA Gagauz-Yeri. Toate declarațiile și acțiunile din acest an au fost îndreptate spre separarea autonomiei de R. Moldova

7. „Răzgânditul” anului: Marian Lupu, lider PDM. A declarat că s-a răzgândit și că din punct de vedre științific limba moldovenească nu mai e română.

8. Ratata anului: Veronica Bacalu. Deși era gata-gata să devină președinte al R. Moldova, din motive neclare, a ratat șansa.

9. „Trădătorul” anului: Vadim Mișin. L-a părăsit pe vechiul său camarad de arme și le-a format propriul său „partid”.

10. „Avocatul” anului: Ion Butmălai, deputat PLDM. A solicitat Bundestagului german reducerea termenului de detenție al unui mafiot moldovean.

(Departamentul Politic) 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *