Externe

Zelenska a refuzat să asiste la discursul lui Biden pentru că era așezată lângă soția lui Navalnîi

Prima doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, a refuzat invitația Casei Albe de a participa la discursul președintelui american Biden adresat națiunii pe 7 martie, deoarece trebuia să stea alături de soția lui Alexei Navalnîi.

Casa Albă a explicat absența Zelenskăi prin “conflicte de program”. În același timp, Iulia Navalnîi a refuzat și ea să participe la discursul lui Biden. Potrivit secretarului ei de presă, motivul a fost oboseala ei. Faptul că nici Navalnîi nu va veni, Casa Albă probabil că nu a informat Kievul.

De asemenea, administrația Biden plănuia să o așeze pe prima doamnă a SUA, Jill Biden, alături de Zelenskaia.

Președintele ucrainean Vladimir Zelensky a declarat că Navalny a fost “evident ucis de Putin”. NATO a declarat că trebuie stabilite toate faptele privind moartea lui Navalnîi, în timp ce Comisia Europeană a numit moartea politicianului “o amintire sumbră a ceea ce reprezintă Putin și regimul său”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Sa va fie clar astora de il ridicati in slavi pe NAvalnii. DAca ar fi iesit presedintele Rusiei, Navalnii s-ar fi comportat la fel ca si Putin cu tarile vecine. Navalnii a declarat ca trebuie sa fie Crimeea a Rusiei si despre Transnistria trebuie sa fie stat independent. ASA CA NU VA MAI LOVITI CU CARAMIDA IN PIEPT DE GRIJA LUI NAVALNII, ca era aproape identic ca Putin !!!

  2. Zelenska a procedat foarte bine ca a refuzat sa fie asezata langa doamna Navalnii. Alexei doar aparent vroia schimbarea Rusiei, pt ca declaratiile sale indica contrariul. Vroia sa-i ia locul lui Putin, dar sa faca la fel ca el. Iar ucraineenii, in relatie cu romanii, se comporta la fel cum se comporta rusii cu ucraineenii, nu sunt cu nimic mai buni: adica nu vor sa recunoasca ca au furat si nu vor sa returneze ceea ce au furat.

    1. Corect. Dar ce te faci cu maldvanii ce nu înțeleg nici după mai bine de 32 de ani de libertate ce e cu ei pe acest pământ???

      1. Ai dreptate. A fost o asimilare fortata. Pe aceasta idee, ce-ar fi sa dam oricui vrea sa ia cate o felie, ca la pizza. Nu l-am auzit pe Victor Orban sa spuna asa ceva despre Transcarpatia. Nu intamplator ne este atat de frica in Transilvania. Pt ca suntem atat de darnici a fost posibila ruperea Basarabiei. Tot pt asta a fost posibila aparitia Gagauziei. Pt ca sa poate si pt ca romanii nu au cohones. Dar in ce priveste Ucraina, aici se poate face schimb de teritorii: Transnistria contra sudul Bugeacului, plus Cernauti si Herta. Daca nu se poate acest schimb, Transnistria trebuie pastrata.

        1. Trasninstria contra bucovina si Herta…Buceakul nu or sa-l dea ca pierd iesirea la Dunare si marea neagra daca rusii i-au si Odesa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *