Fotbal

„Zimbrii” spun adio Europei?

„Galben-verzii” care până la meciul din etapa precedentă cu Sheriff, înregistraseră o serie victorioasă de opt partide, s-a mulţumit doar cu o repriză „albă” pe terenul râbniţenilor, una din pretendentele la un loc de Europa League. Meciul a fost unul cu numeroase ocazii de poartă consemnate de ambele formaţii, însă cele două porţi aşa şi nu au fost penetrate.

Şi dacă jucătorii de pe teren nu au reuşit să impresioneze cu goluri, galeriile celor două formaţii au creat un spectacol feeric în tribune. După acest rezultat de 0-0, Zimbru Chişinău a căzut pe treapta a cincea în clasament, aflându-se momentan în afara locurilor europene din campionat.

Locul său a fost ocupat de bălţenii Olimpiei, care au reuşit să învingă, în deplasare, pe vicecampioana în exerciţiu, Dacia Chişinău, cu scorul de 4-2.

Sheriff Tiraspol, deja în etapa următoare, poate sărbători titlul ordinar de campioană, după ce a repurtat victorie cu scorul de 3-1 în partida din propriul fief cu CSCA-Rapid. Astfel, decalajul de puncte dintre Sheriff şi urmăritoarea sa Iskra-Stal a ajuns la 15. Pentru a deveni din nou campioană, gruparea tiraspoleană mai are nevoie de un singur punct în ultimele cinci partide.

În celelate meciuri ale etapei a 28-a au fost consemnate rezultatele: Dinamo – Viitorul 1-0, Nistru – FC Tiraspol 0-1, Sfântul Gheorghe – Academia UTM 1-0.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *