Moldova

Ziua adevărului pentru echipele moldoveneşti de fotbal

La Bucureşti, Olimpia Bălţi va încerca imposibilul în partida cu Dinamo, după ce a fost învinsă pe stadionul Zimbru, în urmă cu o săptămână cu 2-0. În pofida rezultatului negative, discipolii lui Nicolae Bunea sunt dispuşi să lupte până la capăt pentru a obţine un scor pozitiv. Învingătoarea acestei partide va întâlni în runda următoare, pe croaţii de la Hajduk Split.

FC Dacia va susţine tot astăzi, de la ora 19:30, pe stadionul Zimbru din Chişinău, partida decisivă pentru calificarea în turul trei preliminar al aceleiaşi competiţii, în compania suedezilor de la Kalmar.

Primul meci, disputat în Suedia, s-a încheiat cu un scor “alb” 0-0. Astfel, „lupii galbeni” sunt foarte aproape de calificarea în etapa a treia preliminară a turneului, unde este foarte aproape să întâlnească echipa bulgară Levski Sofia.

În aceste zile, Suedia a “trimis” în R. Moldova două echipe de fotbal. Pe stadionul Sheriff din Tiraspol, tot joi seara, se vor confrunta vicecampioana Diviziei Naţionale, Iskra-Stal Râbniţa şi scandinavii de la Elfsborg. Râbniţenii o să aibă o misiune mai dificilă deoarece au pierdut cu 1-2 în deplasare. Totuşi, chiar şi o victorie cu un scor de 1-0, îi poate promova pe nistreni în runda următoare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *