Actualitate

Ziua Internațională a Copilului, marcată cu mare fast la Orhei (GALERIE FOTO)

Peste 20 de mii de copii cu părinţi au venit din toate colţurile ţării pentru a sărbători această zi importantă dedicată copiilor.

Astfel, ziua de 1 iunie la Orhei a debutat cu festivalul „Vise Dulci”. În programul festivalului au fost incluse lecţii de dans, jocuri distractive, labirinturi, trambuline, o paradă de păpuşi, ateliere de creaţie, jocuri interactive cu clovni şi cei mai profesionişti animatori, jocuri virtuale, aquagrim şi multe alte surprize.

Tonul petrecerii a fost dat de o defilare cu păpuși. Totodată, tarabele cu dulciuri i-au încîntat pe micuți, căci au fost pe măsura așteptărilor lor.

Cireașa de pe tort a evenimentului a fost parada cu daruri. În exclusivitate, Primăria Orhei a pregătit pentru copii, un trenuț cu înghețată.

Mai mult, în cadrul evenimentului de amploare, Primăria Orhei le-a oferit gratuit copiilor mii de înghețate.

Totuși, cea mai mare surpriză a sărbătorii de 1 iunie, a fost show-ul senzaţional cu ROBOŢI, aduşi de peste hotare. Copii, dar și maturii au rămas cu adevărat impresionați de cele văzute.

De la eveniment nu a lipsit Primarul de Orhei, Ilan Șor. Edilul a urcat în scenă împreună cu familia, adresându-se către cei prezenţi cu un mesaj de felicitare.

„Dragi copii, Vă felicit din suflet cu această zi minunată și Vă doresc să aveți o copilărie fericită și plină de evenimente frumoase!. Primăria Orhei va depune toate eforturile ca an de an, să beneficiați de cît mai multe surprize frumoase”, a punctat edilul.

Din program nu a lipsit și un concert cu invitați speciali. Astfel, pe scena din piața Vasile Lupu au evoluat: trupa de copii “Dulce Band”, Natalia Gordienko, Eugen Natan Doibani, FRRARM şi Black & WHITE.

Sursa foto: orhei.md

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *