Horoscop

Zodii care NU se potrivesc – Relația de cuplu este sortită eșecului

Berbec
Berbecul este un semn de foc. Este o persoană plină de energie și impulsivitate. Are nevoie de un partener care să-i fie alături, să țină pasul cu el și să-i tempereze impulsivitățile atunci când este cazul. Astfel, berbecul nu poate forma o relație de lungă durată cu o persoană introvertită, așa cum este racul. Plus de asta, se pare că nici o relație între berbec și capricorn nu funcționează prea bine.

Taur
Taurul este un romantic incurabil, amabil, loial și oferă siguranță într-o relație, dar uneori este posesiv. Acest defect nu este tolerat de Leu. Ambele semne zodiacale au personalități puternice, așa că niciuna dintre ele nu o va domina pe cealaltă, oricât de mult ar încerca.

Gemeni
Nativul din zodia Gemeni este șarmant, versatil, are simțul umorului, dar este dual și ascuns în privința anumitor acțiuni pe care le întreprinde. Acesta nu este compatbili cu Fecioara și Săgetătorul, având o viziune total diferită despre viață. Geamănul trăiește clipa și explorează, iar fecioara este o persoană calculată și are nevoie de stabilitate.

Rac
Racul este foarte schimbător, introvertit și dificil. Nu este compatibil cu berbecul și balanța. Berbecul este foarte energic și devine extrem de obositor pentru un rac, în timp ce balanța are nevoie de socializare.

Leu
Leul este o fire impulsivă, încăpățânată și îi place să fie în centrul atenției. De asemenea, are tendința de a fi autoritar și egoist. Nu este compatibil cu scorpionul, deoarece ambii sunt impulsivi și au firi puternice. Au tendința de a se contrazice în foarte multe situații și niciunul nu este dispus să lase mândria deoparte.

Fecioară
Fecioara nu este compatibilă cu berbecul, deoarece acest nativ este extrem de spontan și nu-i plac regulile. Personalitatea rapidă, neliniștită și impulsivă a berbecului nu este deloc agreată de firea calculată și echilibrată a fecioarei.

Balanță
Balanța nu-și va găsi fericirea lângă un Vărsător. Chiar dacă ambele zodii sunt semne de aer, cei doi nu au un viitor împreună. Balanța este o persoană comunicativă, familistă și luptătoare, în vreme ce Vărsătorul visează foarte mult și pune cam puține în practică. De asemenea, nu este asumat, se ascunde de responsabilități și va fugi imediat ce va avea ocazia.

Scorpion
Scorpionul nu va avea o relație stabilă cu Leul sau cu Vărsătorul. Cu Leul, un Scorpion s-ar putea simți constrâns și cei doi vor avea mereu o dispută pentru a ocupa prima poziție la orice, iar cu Vărsătorul ar putea avea probleme, deoarece ambii sunt încăpățânați, orgolioși și egoiști.

Săgetător
Săgetătorul nu se potrivește absolut deloc cu Fecioara și Pești. Fecioara este prea critică și calculată pentru acest nativ. În schimb, peștii sunt mai retrași, iar Sagetătorul este o fire versatilă, adaptabilă, îi place tot ce e nou.

Capricorn
Capricornul nu va cunoaște fericirea alături de un Berbec sau de o Balanța. Capricornul este liniștit și adoră să abordeze situațiile cu mult calm, în timp ce Berbecul este impulsiv și ia decizii rapide pentru a obține rezultate grăbite. Capricornul nu poate construi o relație cu o Balanță. Aceste două caractere sunt foarte diferite din toate punctele de vedere.

Vărsător
Vărsătorul nu se potrivește cu Balanța și Scorpionul. Vărsătorul ar putea fi frustrat de modul direct al Balanței. În schimb, Scorpionul este foarte încăpățânat și își dorește întotdeauna să dețină dreptatea. Aceste lucruri vor duce la conflicte.

Pești
Peștii nu sunt compatibili cu nativii din Gemenii și Săgetător. Peștii sunt mult prea visători și calmi, iar Gemenii au nevoie de persoane sociabile. Săgetătorul este mereu pe fugă și dornic de călătorii, iar acest lucru i-ar putea pune în dificultate pe nativii Pești. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *