Actualitate

Zodiile de pe lista neagră a iubirii

Berbec
Oricât ţi-ar bate inima pentru nativul Capricorn, vei fi nevoită să suferi în tăcere, întrucât conexiunea dintre voi este aproape de zero. Temperamentul tău coleric nu se potriveşte cu disciplina nativului Capricorn, prin urmare o relaţie între voi nu ar duce nicăieri. Mai bine rămâneţi prieteni!

Taur
Îţi place nativul Vărsător, dar ştii că nu îl poţi avea doar pentru tine, căci tu eşti o fire statornică şi raţională, în timp ce el este libertin şi nu acceptă reguli. Degeaba îţi place să fii romantică, dacă nativul Vărsător nu reuşeşte să înţeleagă cum funcţionează iubirea.

Gemeni
În afară de un joc seducător, cu tentă erotică şi cuvinte deochiate, această relaţie nu ar putea exista întrucât sunteţi firi total diferite. Nativul Scorpion cere fidelitate, lucru pe care tu nu o să îl poţi oferi întotdeauna. Dacă nu te supui regulilor sale, nu poate exista un parteneriat.

Rac
Îţi place şarmul nativului Săgetător, însă nu încerca să îi explici cum stă treaba cu sentimentele şi iubirea, căci nu va înţelege, ba mai mult, va lua totul în joacă. Asta pentru că el e obişnuit să fie apreciat, dar nu oferă aceeaşi apreciere înapoi. Îţi pierzi timpul încercând să obţii o iubire adevărată.

Leu
La început, personalitatea specială a unui nativ Peşti te va da peste cap complet. Pe parcurs însă, vei ajunge să îl cunoşti, să te îndrăgosteşti şi, spre dezamăgirea ta, să îţi dai seama că nu îţi este predestinat. Nu aveţi idealuri comune, iar gândurile sale negative te sperie cu uşurinţă.

Fecioară
Când vei întâlni un nativ Balanţă, vei crede că în sfârşit ţi-ai găsit jumătatea, acea persoană care să te înţeleagă şi să te aprecieze pentru ceea ce eşti cu adevărat. Cu timpul, vei observa că acest nativ nu este capabil de angajamente, lucru pe care tu îl deteşti cu desăvârşire. În plus, nativul Balanţă nu se grăbeşte când vine vorba de dragoste.

Balanţă
Deşi nativul Fecioară te atrage din toate punctele de vedere, nu poţi avea o relaţie cu acesta din pricina nepotrivirilor de caracter. Nu sunteţi niciodată pe aceeaşi lungime de undă şi fiecare trage în direcţia lui. În unele cazuri, nici măcar prieteni nu puteţi rămâne.

Scorpion
Deşi există şanse mari ca stilul unui nativ Gemeni să te atragă şi să îţi sucească minţile, vei observa că nu e cel mai potrivit partener pentru tine. Tu ai nevoie de o persoană de încredere şi ştii cât de prost stă el la acest capitol. Vei fi dezamăgită de foarte multe ori dacă vei continua să te minţi că e bine.

Săgetător
Ai nevoie de un nativ Rac doar pe post de amic, dar nu şi pe post de iubit, căci nu eşti capabilă să îl apreciezi. Natura ta te face o persoană rece şi distantă, iar nativul Rac suferă când vede că nu i se acordă atenţie. Discuţiile sentimentale te plictisesc îngrozitor.

Capricorn
Pe tine te atrage nativul Berbec graţie inteligenţei sale, însă nu va dura mult acest lucru şi vei realiza că nu ai cu cine să comunici. El nu va asculta niciodată de sfaturile tale şi va face mereu după bunul său plac, lucru care pe tine te scoate din minţi. Preferi să rămâi singură tot restul vieţii decât într-o companie proastă.

Vărsător
La început, vei admira căldura şi romantismul nativului Taur, însă mai apoi îţi vei da seama că nu eşti făcută pentru a sta toată viaţa lângă el. Deşi poate te-ai ataşat şi îţi place prezenţa lui, simţi că nu poţi să îi oferi mai mult şi că te face să fii confuză. Renunţă la început, până nu e prea târziu.

Peşti
S-ar putea să te îndrăgosteşti de nativul Leu căci este o persoană puternică, onestă, care iese mereu în evidenţă şi se face remarcată. Totuşi, în acelaşi timp, este o fire lăudăroasă, orgolioasă şi foarte preţioasă, iar ţie nu îţi plac astfel de lucruri. Dacă nu ai reuşit încă să te îndrăgosteşti, vei renunţa la relaţie fără nicio remuşcare.

https://clickpentrufemei.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *