Vedete

2010, anul-dezastru pentru cele mai frumoase femei ale lumii

IANUARIE. Povestea de dragoste dintre Charlize Theron şi Stuart Townsend avea nouă ani şi, în toate interviurile, ei îşi declarau ataşamentul unul pentru celălalt. În ianuarie, ea anunţă despărţirea lor, după un Crăciun nefericit în Mexic, hotărând că pasiunea s-a dus. E adevărat, nu apucaseră să se căsătorească… El are inima frântă, ea a fost văzută îmbrăţişându-se cu Keanu Reeves sau cu modelul Eric Thal.

FEBRUARIE. Cheryl Cole îşi părăseşte după patru ani de căsătorie soţul fotbalist star la Chelsea, după ce află că el a trimis unor fete o grămadă de mesaje explicit sexuale. Ce spune el? De vină e ea, că a adus-o pe mama ei să locuiască în casa lor.

MARTIE. Căsătoriţi în 2003, de nouă ani împreună, Kate Winslet şi Sam Mendes, despre care toţi prietenii erau convinşi că sunt făcuţi unul pentru celălalt, îşi spun oficial adio. În versiunea atoateştiutorilor, ea era copleşită, dar şi complexată de deşteptăciunea lui, iar el – strivit de succesul ei hollywoodian. Tot în martie, Sandra Bullock află de aventura băiatului rău, bikerul Jesse James, cu o stripteuză, Michelle McGee, la zece zile după Oscar-ul ei, şi depune actele pentru divorţ.

APRILIE. Cândva demult, Mel Gibson şi rusoaica Oksana Grigorieva erau fericiţi împreună! Însă, la cinci luni după naşterea fiicei lor, Lucia, cuplul apărut la începutul lui 2009 a anunţat că se desparte. Despărţirea nu a fost fără incidente – au existat şi câţiva dinţi sparşi ai Oksanei după o lovitură în faţă primită de la Mel, dar şi înregistrări cu starul american care-şi ameninţa fosta iubită. Astăzi, cei doi se mai bat în instanţe pentru suma de bani ce ar trebui să-i revină Oksanei.

MAI. Charlotte Church şi Gavin Henson nici măcar nu au apucat să se căsătorească şi şi-au anunţat despărţirea la o lună jumate de la logodnă. Erau de cinci ani împreună şi au doi copii, dar se ştia că au o relaţie turbată, în care el se ducea să doarmă pe yacht să scape de ea. Ea, în schimb, insistă că totul a fost în regulă până să se despartă. Ca şi în alte cazuri, el dă vina pe mama ei.

AUGUST. Superstarul din golf, Tiger Woods, este părăsit de soţia lui suedeză, Elin Nordegren, după şase ani de căsnicie şi prea multele lui aventuri.

OCTOMBRIE. După 11 ani de căsnicie, Courtney Cox şi David Arquette îşi văd fiecare de alt drum. Nu e nicio surpriză însă, ţinând cont de faptul că mergeau – preventiv, spuneau ei – la consiliere maritală încă din primul an de căsnicie. În aceeaşi lună, a depus cerere pentru divorţ şi diva pop Christina Aguilera. Artista era căsătorită de cinci ani cu Jordan Bratman, producătorul său. „La un moment dat, eram nefericiţi – eu, Jordan şi fiul nostru, Max, care era martor al certurilor noastre frecvente. Pur şi simplu, trebuia să punem punct la relaţia noastră”, a spus Aguilera care, după câteva săptămâni de la divorţ, a început o nouă relaţie.

NOIEMBRIE. Eva Longoria află că soţul ei, baschetbalistul Tony Parker, pentru care spunea că a simţit dorinţă la prima vedere, o vrea cu ardoare pe soţia unui fost coleg de echipă, Erin Barry. Erau împreună de şase ani, căsătoriţi de trei…

DECEMBRIE. Liz Hurley, căsătorită din 2007 cu Arun Nayar, este surprinsă de paparazzi sărutându-se în faţa unui hotel cu un spătos jucător de cricket australian, Shane Warne. Scrie pe Twitter că ea şi soţul ei erau deja separaţi de câteva luni… În decembrie, şi Scarlett Johansson îl lăsă pe soţul ei, Ryan Reynolds. Sătulă de absenţele lui din viaţa ei, „din cauza programului de lucru încărcat”, Scarlett a depus actele pentru divorţ şi a plecat, până în ianuarie, să uite totul în Jamaica.

Sursa: Timpul. Suplimentul "Femeia"

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *