Actualitate

5 pași pentru un somn mai bun

O cafea de dimineata nu iti mai este de ajuns pentru a te pune in miscare si consumi cantitati semnificative de bauturi dulci si energizante pe parcursul unei zile. Pentru ca nu esti aproape niciodata odihnita, eficienta ta a scazut si nu reusesti sa iti termini treaba la birou, asa ca iti iei de lucru pentru acasa.

Daca mare parte dintre aceste afirmatii ti se potrivesc, este clar ca ai intrat intr-un cerc vicios din care nu ai cum sa iesi daca nu faci cateva schimbari mici, dar esentiale pentru a-ti imbunatati calitatea somnului. Iti aratam cum sa faci asta in 5 pasi simpli.

Limiteaza cantitatea de cafea pe care o bei zilnic.

O ceasca dimineata si, eventual, una in jurul pranzului. Tot ce depaseste aceasta cantitate te va face sa ramai agitata pe tot parcursul zilei, sa ai migrene, sa fii irascibila si sa nu ai posibilitatea sa iesi din starea asta dupa ce ajungi acasa de la birou.

Daca simti ca ai nevoie de cantitatea de energie pe care ti-o da ceasca aceea de cafea in plus, incearca alte variante, mai putin nocive, precum jumatate de ora de miscare, relateaza CSID.

Sursa: Hotnews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *