Actualitate

76.000 de pachete cu ţigări de contrabandă au fost descoperite la Albița în pereţii laterali ai unei cisterne care venea din R. Moldova (FOTO)

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui, ţigările au fost descoperite cu ajutorul unui scaner cu raze X, în pereţii laterali ai cisternei. Mașina, condusă de un bărbat de 30 de ani cu dublă cetăţenie, română şi moldovenească, urma să ajungă în municipiul Ploieşti.

"S-a dispus măsura reţinerii ţigărilor, în valoare de 684.000 RON (circa 2.736.000 MDL), iar ansamblul de vehicule, format din camion şi cisternă, ambele în valoare de 157.500 de lei, au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor. Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru contrabandă, urmând să stabilească persoanele implicate", se precizează într-un comunicat dat publicităţii, luni, de Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi, fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat Judecătoriei Huşi, cu propunerea dispunerii măsurii arestării preventive pentru 29 zile, titrează Ziarul de Iași.

sursa: realitatea.net, ziaruldeiasi.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *