Tendințe

9 tendințe care vor domina lumea modei în acest an

Se pare ca luna avanseaza la viteza maxima, insa reducerile nu s-au terminat inca, asa ca este un moment excelent pentru a cumpara haine la un pret mai bun si a continua anul asa cum meriti.

Aminteste-ti insa, ca nu este vorba doar de a cumpara, este important sa selectezi haine care sa te ajute sa te alaturi celor mai bune tendinte din acest an.

Trening

De cativa ani, piesele de imbracaminte sport au preluat chiar si cele mai elegante dulapuri. Dovada a acestui lucru este marea intoarcere a treningului – inclusiv combinatia de hanorace cu gluga si pantaloni, care nu mai este rezervata doar pentru sfarsitul de saptamana, ci devine si un adevarat aliat in viata de zi cu zi. Fie ca vorbim de un set trening dama, sau un hanorac cu pantaloni de trening, aceasta tendinta este aici pentru a ramane. Nu este nimic mai confortabil decât un trening!

Veste tricotate

O piesa vestimentara care se remarca prin versatilitate si subtilitate este vesta tricotata. Aceasta piesa de imbracaminte este ideala pentru a-ti completa look-ul, oferind o nota sofisticata imaginii tale. Multe branduri si-au lansat deja propriile modele in diferite tipuri de tesaturi, potrivite pentru diferite ocazii. Acest accesoriu este ideal pentru orice anotimp.

Pantaloni evazati

Pantalonii in stilul anilor ’70 vor reveni in toata splendoarea lor si vor ajunge sa fure locul celor skinny. Nu numai in lungimea pe care o cunoastem deja cu totii, ci si cu o croiala pana la glezna, cu un amestec de culori, in alb sau negru, desi aminteste-ti ca tonul care nu se demodeaza niciodata este denimul.

Fuste skater

Iti vei aminti de zilele scolare cu aceasta tendinta din anii ’90 care intentioneaza sa ramana pe tot parcursul anului. Nu avem nicio indoiala ca aspectul scolaresc al lui Blair Waldorf va fi din nou un must-have.

„Patchwork“, noua tehnica de moda

Aceasta tesatura, realizata prin unirea diferitelor piese, strabate lumea modei. Am vazut cate firme de moda si-au creat propriile modele. Aceasta tehnica a permis imaginatiei sa zboare si sa creeze articole de imbracaminte cu modele foarte variate, fuzionand diferite tesaturi de mai multe tipuri.

Dungi inovatoare pentru acest sezon

Dungile sunt prezente in look-urile noastre de multi ani, dar nu exista an in care sa inceteze sa ne uimeasca. Acest imprimeu a devenit, de asemenea, o tendinta pentru acest nou sezon, cu dungi inovatoare si in diferite culori care creeaza piese surprinzatoare care iti permit sa fii la moda.

Imbracaminte cu umeri supradimensionati

In categoria tendintelor modei, sunt piesele cu umeri. Si vestea buna este ca arata perfect pe oricine! Nu te limita la a purta doar costume si paltoane! Opteaza si pentru tricouri, rochii, hanorace si camasi cu volum suplimentar in zona umerilor.

Rochii drapate

Rochiile drapate au devenit unele dintre modelele preferate ale vedetelor, deoarece avantajeaza pe oricine, mascheaza zona abdomenului și se potrivesc tuturor tipurilor de corp.Prin urmare, ele sunt o adevarata tendinta pe care nu trebuie sa o ingnori daca vrei sa fii la moda in acest an.

Tendintele vin si pleaca, dar doar cele mai bune raman (si devin noile elemente de baza ale garderobei noastre) sau se intorc reinventate si mai puternice ca niciodata in lumea modei. Si in acest an, anticipam ca exista mai multe tendinte de moda care vor continua sa fie in vigoare pentru ca s-au adaptat in cel mai bun mod la noile vremuri in care traim si ne-au ajutat sa mentinem stilul tinutelor noastre in cel mai confortabil si cool mod posibil!

Intra pe JojoFashion.ro si vezi cele mai noi si cool produse aflate la mare cautare in acest an.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *