Frumusețe

Abdomen plat pentru… leneşe

Cele mai multe dintre femei îşi doresc să aibă un abdomen plat, însă li se pare destul de complicat să meargă la o sală pentru a lucra. Dacă te numeri printre ele, îţi propunem câteva exerciţii pe care le poţi face cu mare uşurinţă acasă. Fă aceste exerciţii de trei ori pe săptămână. Pentru a se vedea cât mai repede efectul nu trebuie decât să te concentrezi pe încordarea abdomenului.

EXERCIŢIUL 1
Stai întinsă pe spate şi îndoaie genunchii, ridicând gambele astfel, încât să formeze un unghi de 90 de grade cu coapsele. Lasă mâinile pe lângă corp, cu palmele în jos. Ţine muşchii abdominali încordaţi.

EXERCŢIUL 2
Inspiră şi lasă în jos piciorul stâng, uşor, mişcându-l numai din şold, fără a atinge însă podeaua. Expiră şi ridică piciorul până ajungi cu el în poziţia iniţială, de 90 de grade. Fă acelaşi lucru şi cu celălalt picior şi apoi repetă cu fiecare de câte 12 ori.

EXERCIŢIUL 3
Stai pe spate cu picioarele întinse pe podea. Ridică piciorul stâng până devine perpendicular cu linia tavanului, cu vârfurile degetelor îndreptate în sus şi tine mâinile pe lângă corp cu palmele în jos. Stai aşa între zece şi 60 de secunde.

EXERCIŢIUL 4
Dacă am lucrat abdomenul, acum este rândul picioarelor să treacă la treabă. Îndoaie piciorul drept, iar stângul flexează-l. Adu cu o mişcare rapidă piciorul stâng în faţă, apoi revino cu el în poziţia iniţială. Repetă mişcarea de 25 de ori pentru fiecare picior. Fă patru serii de exerciţii.



EXERCIŢIUL 5

Sprijină-te pe piciorul stâng şi ridică încet piciorul drept. Pentru a fi eficient, exerciţiul trebuie lucrat cu greutăţile. Repetă mişcarea de 25 de ori pentru fiecare picior. Lucrează patru serii de exerciţii.

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *