Social

Accidentul de la Orhei: Un copil se află încă în stare gravă

Unul dintre cei doi frați grav traumatizați în accidentul din 9 iulie la Orhei se află încă în stare gravă, urmând tratament în terapie intensivă. Iar băiatul în vârstă de 8 ani se simte mai bine și a fost transferat în secția de ortopedie. Informația a fost confirmată pentru AGORA.md de către purtătorul de cuvânt al Institutului Mamei și Copilului, Maxim Cazacu.

Copilul cel mic care a suferit mai multe traumatisme încă este în stare gravă și este inconștient. Acesta rămâne internat în secția de terapie intensivă.

Astfel, potrivit reprezentanților spitalului, medicii preconizau să efectueze intervenții chirurgicale, însă acest lucru nu a fost posibil din cauza stării grave.

Vă amintim că trei persoane au decedat și trei au fost traumatizate, în urma unui grav accident rutier, produs pe traseul R-20, între localitățile Step-Soci și Chiperceni din raionul Orhei

În cadrul unei postări pe pagina de Facebook, Poliția R. Moldova a precizat că femeia din Renault, care a decedat, avea vârsta de 30 de ani și nu de 51.

Informațiile au fost unele preliminare, iar vârsta i-a fost stabilită prin prisma actului de identitate al mamei sale, găsit la victimă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *