Social

Accident CUMPLIT la Orhei: Trei persoane, printre care și un minor, au murit, iar alte trei au fost rănite

Trei persoane au decedat și trei au fost traumatizate, în urma unui grav accident rutier, produs cu puțin timp în urmă pe traseul R-20, între localitățile Step-Soci și Chiperceni din raionul Orhei. Tragicul accident a avut loc după ce un bărbat în vârstă de 53 de ani a pierdut controlul volanului și s-a lovit frontal cu un alt autovehicul, transmite TV8.

Conform informațiilor preliminare, șoferul de de 53 de ani se afla la volanul unui automobil marca Renault, având ca pasageri o femeie în vârstă de 51 de ani și trei minori. 

Bărbatul nu a adaptat viteza de deplasare în curbă și pe carosabilul umed, ceea ce l-a determinat să intre pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu un autoturism Lexus condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani.

Impactul violent a avut consecințe devastatoare, soldându-se cu trei decese la fața locului. Șoferul, femeia și un minor în vârstă de 13 ani, toți pasageri în Renault, au murit în urma accidentului. 

Pasagera din autoturismul Lexus și alți doi minori din Renault au suferit diverse traumatisme și au fost imediat transportați la spitalul raional Orhei pentru îngrijiri medicale.

Poliția locală a venit repetat cu un apel către șoferi și participanți la trafic, subliniind importanța prudenței și adaptării vitezei la condițiile de drum și vreme.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *