Politică

Aeroportul din Tiraspol se pregătește să primească avioane. Kiev: Rușii ar putea folosi „transnistria” pentru atacarea Ucrainei (FOTO)

Pe aerodromul de la Tiraspol (Transnistria) se desfășoară pregătiri pentru primirea aeronavelor – este posibil ca rușii să încerce să folosească Transnistria pentru a sprijini ofensiva în direcția Odesa.

În direcția Bugul de sud, inamicul restabilește capacitatea de luptă și ia măsuri pentru a dota pozițiile cu echipamente inginerești. Continuă teroarea populației civile în teritoriile ocupate temporar din regiunea Herson .

Aeroportul din Tiraspol. Imagini din satelit.

Rușii își concentrează principalele forțe pe o operațiune ofensivă pentru a stabili controlul deplin asupra teritoriului regiunilor Donețk și Lugansk .

Rusia nu încetează să încerce să atragă mercenari din alte țări. Acest lucru nu va avea un impact semnificativ asupra cursului ostilităților, având în vedere numărul mic.

Comandamentul brigăzii 200 separată de puști motorizate (Pechenga, regiunea Murmansk) a Corpului 14 de armată, din care două grupuri tactice de batalion sunt implicate în războiul cu Ucraina, pregătește personal militar. Pierderea totală a brigadei în forță de muncă este de aproximativ 30%. Un grup tactic de batalion a fost distrus, celălalt a fost retras în zona de restabilire a capacității de luptă din regiunea Belgorod.

Nu există semne în direcția Volîn că inamicul pregătește o ofensivă. Forțele armate ale Belarusului continuă să acopere o secțiune a graniței ucrainene-belaruse.

pravda.com.ua

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *