Actualitate

Alcoolul i-a luat mințile. Un adolescent l-a ucis în bătaie pe oaspetele mătușii sale. Scena îngrozitoare a filmat-o pe telefon

Un adolescent a ucis în bătaie un bărbat. În această dimineață, în jurul orei 05:00, cadavrul a fost găsit în pe strada Grigore Adam din municipiul Ungheni.

Ulterior, victima s-a dovedit a fi un bărbat de 66 de ani. Noaptea trecută acesta a mers în ospeție la o femeie unde, împreună cu nepotul ei, un adolescent de 17 ani, au consumat alcool. Ulterior, între bărbat și adolescent s-a iscat un conflict, din motive încă necunoscute de anchetă, care a culminat cu o bătaie, transmite Deschide.md

Ulterior, adolescentul i-ar fi aplicat victimei mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, în cap, dar și peste alte părți ale corpului, iar scenele violente le-a filmat cu telefonul mobil.

Bărbatul a încercat să fugă din casa în care a fost snopit în bătaie, însă peste câțiva metri s-a prăbușit la pămân și a murit.

Oamenii legii au găsit suspectul cu hainele murdare de sânge, în casa mătușii sale, dar și scenele de violență din telefonul acestuia.

Angajații IP Ungheni au pornit o anchetă pe acest caz, iar adolescentul a fost reținut pentru 72 de ore.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *