Actualitate

Alcoolul i-a luat mințile. Un adolescent l-a ucis în bătaie pe oaspetele mătușii sale. Scena îngrozitoare a filmat-o pe telefon

Un adolescent a ucis în bătaie un bărbat. În această dimineață, în jurul orei 05:00, cadavrul a fost găsit în pe strada Grigore Adam din municipiul Ungheni.

Ulterior, victima s-a dovedit a fi un bărbat de 66 de ani. Noaptea trecută acesta a mers în ospeție la o femeie unde, împreună cu nepotul ei, un adolescent de 17 ani, au consumat alcool. Ulterior, între bărbat și adolescent s-a iscat un conflict, din motive încă necunoscute de anchetă, care a culminat cu o bătaie, transmite Deschide.md

Ulterior, adolescentul i-ar fi aplicat victimei mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, în cap, dar și peste alte părți ale corpului, iar scenele violente le-a filmat cu telefonul mobil.

Bărbatul a încercat să fugă din casa în care a fost snopit în bătaie, însă peste câțiva metri s-a prăbușit la pămân și a murit.

Oamenii legii au găsit suspectul cu hainele murdare de sânge, în casa mătușii sale, dar și scenele de violență din telefonul acestuia.

Angajații IP Ungheni au pornit o anchetă pe acest caz, iar adolescentul a fost reținut pentru 72 de ore.

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.