Război

Alertă antiaeriană de amploare și explozii în Ucraina: tot ce se știe despre atacul cu drone iraniene din 21 aprilie 2023

După miezul nopții, o alertă aeriană a acoperit toate regiunile din Ucraina. Ulterior, OVA a raportat că există o amenințare de atacuri cu drone inamice în regiunea Kiev și a recomandat să rămână în locuri sigure.

Mai mult, sistemul de apărare aeriană din Regiunea Kiev a fost pus în funcțiune. Autoritățile au îndemnat să nu se filmeze sau să se posteze pe net funcționarea instalațiilor de apărare aeriană.

Peste noapte, în capitală s-au auzit explozii legate de activitatea de apărare aeriană. Potrivit martorilor oculari, au fost auzite cel puțin mai multe explozii.

În regiunea Kiev, forțele de apărare aeriană au continuat să lucreze la obiective. Autoritățile au făcut apel la încredere în forțele de apărare.

Au avut loc explozii și în Harkov, care s-au repetat ulterior în oraș și în capitala ucraineană.

Alarmele de raid aerian în unele zone au continuat în Ucraina până dimineața.

Spre dimineață s-a aflat că, după o acalmie de 25 de zile, capitala ucraineană a fost supusă unui nou atac aerian al inamicului. Potrivit informațiilor preliminare, agresorul moscovit a folosit probabil un nou lot de UAV-uri iraniene Shahed. Aproximativ 8 ținte inamice au fost detectate și doborâte în timp ce se apropiau de capitală.

În Poltava, inamicul a lovit infrastructura civilă cu o dronă. Ulterior a izbucnit un incendiu. Salvatorii lucrează pentru a domoli focul. În mod provizoriu nu există victime, precizează OVA.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *