Politică

Ambasadori noi în CANADA și OLANDA, Guvernul Leancă are câțiva viceminiștri noi

Tot astăzi, membrii Guvernului au acceptat cererea de demisie din funcţie a vicedirectorului Biroului Naţional de Statistică, Oleg Cara.

Ștefan Creangă a fost înaintat de către ministrul Anatol Arapu, care a menționat că anterior acesta s-a manifestat foarte bine în calitate de șef al Agenției de Achiziții Publice. Victor Zubcu a fost înaintat de către ministrul Marcel Răducanu, care la fel a apreciat profesionalismul și activitatea noul viceministru.

În același context, au fost numiți și doi Ambasadori ai R. Moldova în Regatul Ţărilor de Jos şi Canada, care aterior au deținut funcțiile de șefi de Direcții din cadrul Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene. Cei doi sunt:Ala Beleavschi, care va deține funcţia de Ambasador al Moldovei în Canada, iar Emilian Vremici va fi Ambasador al țării noastre în Oalnda. 

De asemenea, astăzi au fost operate și unele demiteri. Este vorba despre Directorul General-adjunct al Biroului Național de Statistică, Oleg Cara, care a fost eliberat din funcție în baza propriei cereri de demisie. 

Premierul Iurie Leancă a ținut să mulțumească lui Oleg Cara pentru munca depusă, iar noilor viceminiștri și noilor diplomați să le ureze mult succes în acitvitate.

Timpul.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *