Social

Atenție, călători! Timp de 5 minute va fi stinsă lumina în toate punctele de trecere a frontierei de stat

În semn de solidaritate cu poporul ucrainean, reprezentanții Serviciului Vamal și Poliției de Frontieră anunță că vor deconecta lumina timp de 5 minute în toate subdiviziunile posturilor din subordine. 

„Astăzi, 29 decembrie, de la ora 18:00 și timp de 5 minute, va fi stinsă lumina în sediile Aparatului Central, în Birourile vamale și în toate posturile vamale interne și cele interne de control. La fel, ca urmare a unei înțelegeri cu colegii de la Poliția de Frontieră va fi întrerupt curentul electric și în toate posturile vamale de frontieră”, comunică reprezentanții Serviciului Vamal.

Astfel, călătorii sunt îndemnați „să prezinte înțelegere și solidaritate cu cetățenii Ucrainei care îndură în această perioadă frigul și întunericul în case”.

Vă amintim că miercuri, 28 decembrie, prim-ministra Natalia Gavrilița a anunțat că joi, 29 decembrie, începând cu ora 18, vor fi stinse luminile din casa Guvernului și mai multe clădiri ale instituțiilor din subordine.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Excelenta idee cu stinsul luminii pe granita,tocmai aveam un portbagaj de tigari si nu stiam cum sa le strecor in Romania.Dumnezeu sa-i dea sanatate celui care a avut aceasta initiativa.Asteptam si alte asemenea initiative intelepte !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *