Ultima oră

Au fost identificate victimele atentatului de la Boston

Două explozii s-au produs la un interval de 12 secunde la linia de sosire a maratonului internaţional. Numărul persoanelor rănite a ajuns la 183, dintre care 23 se află în stare critică, potrivit unui nou bilanţ oficial.

În urma carnagiului, calificat de autorităţile americane ca ‘atentat terorist’, şi-au pierdut viaţa Martin Richard, un băieţel de 8 ani din Boston, Krystle Campbell (29 de ani) din oraşul Medford şi un absolvent al Universităţii din Boston, al cărui nume nu a fost făcut public.
După cum a relatat anterior agenţia de presă Associated Press, citând surse ale Consulatului General al Chinei în New York, a treia victimă este un cetăţean chinez, care se afla la studii în SUA. Rudele tânărului ucis în explozii, potrivit agenţiei de presă Xinhua, au solicitat ca identitatea sa să nu fie dată publicităţii.
Un purtător de cuvânt al Biroului Federal de Investigaţii (FBI), care se ocupă de investigarea atentatelor din Boston, a declarat miercuri dimineaţă că autorităţile nu au nicio informaţie cu privire la cine ar fi putut fi autorul exploziilor. De asemenea, a spus el, atentatul din Boston nu a fost încă revendicat.

Agerpres
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *