Ultima oră

Autoturism de teren plin cu ţigări de contrabandă condus de o femeie

Autoturismul, în valoare de 79.740 lei a fost indisponibilizat de către poliţiştii de frontieră

În data de 07 august a.c., în jurul orei 22.30, poliţiştii de frontieră din cadrul STPF Botoşani au desfăşurat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări.

Pe timpul desfăşurării misiunii, poliţiştii de frontieră au oprit un autoturism de teren, marca Nissan Navara înmatriculat în Franţa, care se deplasa dinspre frontiera de stat către drumul naţional care face legătura între localităţile de frontieră Cotu Miculinţi şi Coţuşca. Spre surpriza poliţiştilor de frontieră, la volanul autoturismului de teren se afla o femeie, în vârstă de 42 de ani, C. L., cu dublă cetăţenie română şi R. Moldova, iar în autoturism au fost observate mai multe colete.

Autoturismul şi şoferul au fost conduse la sediul SPF Rădăuţi Prut, în raza căruia a avut loc acţiunea, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acele colete erau pline cu pachete de ţigări. În urma inventarierii acestora a rezultat că acestea conţineau 15.600 pachete de ţigări marca “Plugarul” cu timbru de acciză R. Moldova în valoare totală de 139.590 lei. Autoturismul în valoare de 79.740 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Pe numele lui C.L. poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală pentru contrabandă, iar cercetările continuă în comun cu autorităţile de frontieră din R. Moldova pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, la finalizare urmând a fi luate masurile legale ce se impun.
 
Sursa: realitateadorohoiana.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *