Actualitate

Barack Obama și soția sa vor lansa o emisiune televizată proprie. Despre ce show este vorba și când se va lansa

Interlocutorii publicației au declarat că discuțiile se află în faza preliminară, iar formatul emisiunii nu a fost încă stabilit. Se știe că va acoperi evenimentele socio-politice actuale din America. De asemenea, este de așteptat ca fosta primă doamnă Michelle Obama să ia parte la acest proiect.

Potrivit surselor, Obama nu intenționează să folosească emisiunea pentru a vorbi despre deciziile politice ale actualului președinte american, Donald Trump.

Difuzarea va fi despre povestirile care îl inspiră pe Barack și pe Michelle Obama.

Spectacolul va ridica, de asemenea, subiecte care au fost pe ordinea de zi în timpul Președinției Obama. Aceasta este reforma sistemului de sănătate, problema migranților și încălzirea globală. Michelle Obama va vorbi despre alimentația sănătoasă și legumele organice. Aceasta a făcut-o când a fost prima doamnă.

Câți bani va primi Obama pentru show-ul său, este încă necunoscut.

New York Times notează că, după terminarea puterilor sale, Obama rar arată activitatea publică și este ocupat cu scrierea de memorii. Editura Penguin Random House a oferit peste 65 milioane de dolari pentru două cărți despre viața și munca sa în Casa Albă.

Netflix – este un serviciu de streaming care oferă abonaților streaming de filme și serii. Începând cu ianuarie 2018, compania are mai mult de 117 milioane de abonați. În 2017, profitul net al companiei a fost de peste jumătate de miliard de dolari.

Sursa: Realitatea.md 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *