CSI / RusiaExterneRăzboiUcraina

Bărbatul care a scris pe porțile Ambasadei Rusiei de la Chișinău ”Putin-ucigaș” a plecat voluntar pe front și a fost rănit. ”Ei i-au dat ochii în lacrimi. Apoi și mie”

Alexandr Kudașev, cetățeanul rus, care a scris pe porțile Ambasadei Rusiei de la Chișinău „Путин Убийца” (în traducere „Putin – ucigaș”) și a fost amendat cu 25 000 lei, luptă pe front de partea Ucrainei. În luna iunie 2023, bărbatul a reușit să ajungă în Ucraina în calitate de voluntar al „Corpului Voluntarilor Ruşi”. La moment, Alexandr se află la spital, după ce a fost rănit într-o operațiune militară, scrie Newsmaker.md.

„Așa arată o crăpătură în piciorul meu după prima mea luptă. Nu pot dezvălui toate detaliile operației, dar pot spune doar că toată lumea este în viață, unii însă s-au ales cu răni ușoare provocate de schije. Deși a fost greu în acest moment și nu era nicio certitudine că vom ieși, această zi va rămâne, pe bună dreptate, una dintre cele mai strălucitoare din viață. La urma urmei, tocmai astfel de episoade vorbesc despre plinătatea vieții”, a anunțat bărbatul pe 19 august printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Bărbatul care a scris pe porțile Ambasadei Rusiei de la Chișinău “Putin-ucigaș” a plecat voluntar pe front și a fost rănit: „Am lacrimi în ochi”

Astăzi, cetățeanul rus și-a informat prietenii de pe rețelele de socializare că se simte bine. De asemenea, el a povestit despre discuția sa cu o soră medicală, care zilnic îi schimbă pansamentul.

„În fiecare zi, într-un spital din Kiev îmi este schimbat pansamentul. Angajații o fac foarte atent și cu grijă. Astăzi, o asistentă medicală în vârstă m-a întrebat: „De unde ești Sașa?” Eu spun că din Samara. Ea a întrebat: „Ei bine, te-ai născut acolo, dar ai locuit în Ucraina?” am raspuns negativ. Ea: „Voluntar?” I-am spus că da. Ei i-au dat ochii în lacrimi. Apoi și mie”, a mărturisit Alexandr Kudașev.

Bărbatul care a scris pe porțile Ambasadei Rusiei de la Chișinău “Putin-ucigaș” a plecat voluntar pe front și a fost rănit: „Am lacrimi în ochi”

Vă amintim că bărbatul, într-un interviu pentru Azadlıq Radiosu, a vorbit despre cum a ajuns în Ucraina și a fost înrolat în calitate de voluntar al „Corpului Voluntarilor Ruşi”.

Vă amintim că ambasada Federației Ruse de la Chișinău a fost vandalizată la 7 octombrie, chiar de ziua de naștere a dictatorului rus, Vladimir Putin.

La sediul Ambasadei Federației Ruse din Republica Moldova, au fost surprinse imagini cu persoane necunoscute care au aruncat peste gard petarde și artificii.

Ulterior, ambasada Federației Ruse la Chișinău a venit cu o reacție.

„În seara zilei de 7 octombrie a avut loc o acțiune ostilă împotriva Ambasadei Federației Ruse la Chișinău. Cu complicitatea autorităților, s-a făcut un atac asupra misiunii diplomatice ruse: petarde au deteriorat clădirea, s-a încercat intrarea neautorizată în complexul ambasadei, s-au pus inscripții jignitoare pe gardul misiunii diplomatice”, anunță misiunea diplomatică de la Chișinău.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Guvernul PAS nu cumva sa iasa din sfera de influienta a sefilor de la Moscova. Trebuie de amendat pe cetatean exemplar sa nu se supere curatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *