Fotbal

Barcelona oferă 15 milioane de euro pentru Ianis Hagi! De ce Gică îl sfătuiește să refuze

Potrivit surselor GSP.RO, Barcelona este dispusă să ofere 15 milioane de euro pentru Ianis Hagi, care a impresionat în tricoul României la Campionatul European de Tineret.

Deși oferta este un extrem de tentantă pentru Ianis și pentru Viitorul, iar jucătorul este cel care își va decide destinația, Gică Hagi îl indeamnă pe mijlocaș să nu accepte transferul la formația catalană.

5.000.000 €
este bugetul anual al Viitorului, potrivit Prosport

DE CE GICĂ HAGI ÎI SPUNE SĂ REFUZE

Șefii Barcelonei îl vor pe Hagi jr. pentru echipa a doua, iar „Regele” consideră că Ianis va pierde contactul cu naționala României dacă va juca la Barcelona B, în liga a 3-a din Spania.

Dacă se va transfera la Barcelona, Ianis ar deveni cel mai scump jucător care pleacă din Liga 1, depășind recordul de 10 milioane deținut de Nicolae Stanciu.

6.000.000 €
este cota lui Ianis Hagi, potrivit transfermarkt

45 de meciuri a jucat Ianis Hagi pentru Viitorul în cele două sezoane de Liga 1 de la revenirea sa de la Fiorentina

16 goluri a marcat Ianis Hagi în ultimele două sezoane de Liga 1

IANIS HAGI, ASALTAT CU OFERTE

După un sezon foarte bun în Liga 1 și după evoluții entuziasmante la EURO, Ianis Hagi este asaltat cu oferte din campionatele tari. Pe lângă Barcelona, Ianis Hagi mai este dorit de Genk, Sevilla, Galatasaray, Borussia Dortmund sau Bayern Munchen.

Până acum, Viitorul a primit oferte de aproximativ 6 milioane de euro, plus un procent important dintr-un viitor transfer. Totuși, pentru a-l lăsa să plece de la Viitorul, Gică Hagi cere 10 milioane pentru Ianis Hagi, plus 10% din suma cu care va fi vândut ulterior. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *