CSI / RusiaMoldovaUcrainaUE / Nato

Borrell: „Doi copii au fost uciși într-un alt atac la Kiev. Prezența liderilor euopeni de astăzi la câțiva km de hotar cu Ucraina va transmite un mesaj puternic Rusiei”

Înalt Reprezentant al Uniunii pentru Afaceri Externe și Politică de Securitate, Josep Borrell a ajuns la Bulboaca, la summitul Comunității Politice Europene (CPE). Înaltul oficial european a fost întâmpinat de președinta Maia Sandu.

Josep Borrell a declarat presei că prezența oficialilor europeni la summitul CPE reprezintă un mesaj transmis Rusiei despre spiritul de unitate al statelor UE față de invazia acestei țări în Ucraina, potrivit Jurnal.md.

Doi copii au fost uciși într-un alt atac la Kiev, au loc atacuri continue asupra populației civile din Ucraina. Sper că prezența liderilor euopeni de astăzi la câțiva km de hotar cu Ucraina va transmite un mesaj puternic despre spiritul de unitate al statelor din UE și al altora în sensul apărării ordinii internaționale, al oamenilor și drepturilor lor.

Este important ca acest mesaj să ajungă în Rusia. Rusia nu este aici, nu pentru că noi nu-i dorim aici, ci pentru că Putin și-a arătat atitudinea sa față de această comunitate prin atacurile asupra Ucrainei”, a declarat oficialul european.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *