Timpul Liber

Când și de ce nu e bine să stai acasă

Sculptură din metal

Când: prezent-15 mai

Unde: Shopping Mall

De ce: Veți putea observa o viziune neordinară în folosirea metalului, în interpretarea tânărului sculptor Alexandru Coicev, absolvent al Universității Tehnice din Moldova. Colecția este compusă din mai multe siluete din lumea faunei în diferite ipostaze, toate fiind realizate din metal uzat.

Expoziția personală a lui Cătălin Hrimiuc

Când: prezent-25 mai

Unde: Muzeul Național de Artă

De ce: Expoziţia prezintă 21 de lucrări de sculptură realizate în cristal optic ale artistului român Cătălin Gheorghe Hrimiuc. Acesta a dedicat 25 de ani explorării cristalului optic, nobil şi pur material, care cere artistului viziune în abordare, concentrare în execuţie, perfecţiune în finisare şi, peste toate, imaginaţie.

Artistul a expus atât în România, cât și în străinătate – în Rusia, Japonia, Germania, Franța și Danemarca, o parte dintre lucrările acestuia regăsindu-se în colecții private din România, Italia, Germania și Olanda. A prezentat expoziţii personale la Bucureşti, Târgovişte, Cluj şi Budapesta.

Gala filmelor cu Mihai Volontir

Când: prezent-11 mai, ora 18.00

Unde: Cinematograful Odeon

De ce: În atenţia tuturor iubitorilor creaţiei maestrului Mihai Volontir vor fi prezentate filmele „Dimitrie Cantemir”, „Această prietenie bărbătească”, „Această clipă”, „Bărbaţii încărunţesc devreme”, „Se caută un paznic”, „Fii fericită Iulia” și „Podurile”.

11 mai

PREMIERĂ. Spectacolul „În largul mării”

Când: ora 18.00

Unde: Teatrul Național „Mihai Eminescu”

Filmul „Trei metri deasupra nivelului mării”

Când: Ora 21.00

Unde: Auto Cinema

Târg de carte „O carte veche – un prieten nou”

Când: ora 14.00

Unde: Shopping MallDova

De ce
: Cei care doresc să-și mărească biblioteca personală vor avea partea schimb de cărţi, recital de poezii, concursuri, concert live cu interpreții EL Radu, Katalina Rusu, Krystiana, Tatiana Prisacari, Ionela Vicol și Rodica Olișevschi.

Filmul „La limita de jos a cerului”

Când: ora 15.30

Unde: Cinematograful Gaudeamus

De ce: Actorul Igor Babiac joacă rolul lui Viorel, un traficant mărunt de droguri care trăieşte într-un orăşel uitat de lume din Republica Moldova. Cel mai bun prieten al său îl târăşte după el în visul lui nebun de a zbura cu un deltaplan stricat, mama sa îl bate la cap să îşi găsească un serviciu, iar femeia pe care o iubeşte urmează să plece cu iubitul care trebuie să iasă din arest preventiv. Viorel decide să îşi schimbe viaţa în bine, însă realizează curând că binele e o chestiune relativă…

Rigoletto

Când: ora 16.00

Unde: Teatrul Național de Operă și Balet

Selecție realizată de Ana Gherciu

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *