Spectacole

Când și de ce nu e bine să stai în casă

Concert simfonic
Când: ora 18.00
Unde: Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”
De ce: În program va fi „Dans slav”, „Klid” și „Rondo” de Dvorak, Variațiuni pe o temă rococo pentru violoncel şi orchestră, de P. Ceaikovski , Simfonia nr. 30, de J. Haydn, și Suita din baletul „Pulcinella”, de I. Stravinski.

Film spaniol „Famillia”
Când: ora 19.00
Unde: Cinematograful „Odeon”
De ce: Intrarea este liberă. Toate filmele sunt cu subtitrare în limba română.

Spectacolul „Copiii foametei. Mărturii”
Când: ora 18.30
Unde: Teatrul Național „Mihai Eminescu”

De ce: „Copiii foametei. Mărturii” dezvăluie trăiri legate de suferințe omenești ale locuitorilor din Antonești, de pe urma foametei din 1946 -1947. Un spectacol care te face să tresari, să te cutremuri și să rămâi îngrozit. Problema este pusă în flagrant: foamea a fost „pregătită” de activiști, care strângeau grâul din hambarele oamenilor, le furau banii. E povestea din care fiecare dintre noi am avea ce învăța: sacrificiu, sinceritate, noblețe, omenie – de asta au dat dovadă în acele vremuri grele oamenii din Antonești.

Circul copilăriei mele
Când: ora 18.00
Unde: Circul de Stat din Chișinău

De ce: Până în 2 noiembrie, Circul își așteaptă spectatorii la un nou show-program „Circul copilăriei mele”. Un spectacol uimitor ce îmbină dresură de animale, acrobați în aer, acrobați pe trambulină, iluzionism, dans și umor. Un spectacol divertisment de bună calitate, pentru un public de toate vârstele. În program sunt clovni, echilibristică pe motociclete, gimnastică în aer, acrobați pe trambulină și dresură de animale exotice. Spectacolul durează aproximativ două ore.

18 octombrie

Spectacol simfonic
Când: ora 18.00
Unde: Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”

De ce: Orchestra Simfonică din Ucraina va interpreta hituri Internaţionale ale formațiilor cu renume precum Depeche Mode, Michael Jackson, Daft Punk, Madonna, Sting, Tina Turner, Led Zeppelin, AC/DC, Queen, Okean Elzy și alții.

Spectacolul „Puişorul Cu-Cu-Liţă

Când: ora 11.00
Unde: Teatrul „Guguță”

19 octombrie

Spectacolul „În largul mării”
Când: ora 18.00
Unde: Teatrul Național „Mihai Eminescu”
De ce: Una dintre piesele celebrului dramaturg polonez Sławomir Mrożek, „În largul mării”, a fost jucată în premieră, duminică, 11 mai, la Chișinău. Montat de Teatrul „M. Eminescu” în colaborare cu Ambasada Poloniei în Moldova, spectacolul are o distribuție de excepție din care fac parte Anatol Durbală, Emil Gaju, Petru Oistric și Valentin Zorilă, regia fiind semnată de Petru Hadârcă.

Spectacolul „Aventurile lui Castanel”
Când: ora 11.00
Unde: Teatrul „Licurici”

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *