Horoscop

Capricornii sunt sfătuiţi să-şi respecte promisiunile

TAUR
Reuşiţi să rezolvaţi o problemă sentimentală. Relaţiile cu persoana iubită sunt excelente şi aveţi mari şanse de reuşită în tot ce v-aţi propus să faceţi împreună.

GEMENI
Aveţi capacitatea de a vă adapta cu uşurinţă unor situaţii noi şi să luaţi rapid decizii inspirate. Vă puteţi ocupa de probleme serioase de afaceri sau ale familiei. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

RAC
Aveţi ocazia să vă dovediţi talentul şi creativitatea. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie. Petreceţi după-amiaza alături de partenerul de viaţă şi de persoanele mai tinere din familie.

LEU
S-ar putea să aveţi parte de o zi dificilă, cu numeroase probleme de rezolvat la locul de muncă şi acasă. Aveţi idei originale şi valoroase, care vă sunt de mare ajutor pe plan profesional.

FECIOARĂ
Aveţi ocazia să faceţi schimbări importante în viaţa dvs., mai ales pe plan sentimental. Relaţiile cu partenerii de afaceri sunt favorizate. Intraţi în legătură cu persoane importante.

BALANŢĂ
Puteţi investi cu încredere în afaceri, pentru că parcurgeţi o perioadă favorabilă, în care faceţi alegeri inspirate. Puteţi rezolva probleme financiare foarte dificile.

SCORPION
După o perioadă de dezamăgiri pe plan sentimental şi în relaţiile sociale, puteţi spune că ghinionul s-a terminat pentru dvs. Pe plan profesional, acum aveţi ocazia să vă afirmaţi la justa dvs. valoare.

SĂGETĂTOR
Este o zi favorabila negocierilor şi comunicării. Sunteţi nevoit să plecaţi într-o călătorie în interesul familiei. Cu toate că întâmpinaţi dificultăţi, reuşiţi să finalizaţi o lucrare importantă.

CAPRICORN
Reuşiţi, în sfârşit, să rezolvaţi o problemă financiara. Este o zi favorabilă afacerilor şi aveţi ocazia să finalizaţi lucrări începute cu mai mult timp în urmă. Aveţi grijă să vă respectaţi promisiunile!

VĂRSĂTOR
Aveţi contacte cu persoane importante, care contribuie la reuşita unei afaceri. Munca depusă în ultima perioadă începe să dea roade pe plan financiar şi duce la îmbunătăţirea relaţiilor cu partenerii de afaceri.

PEŞTI
Aveţi ocazia să mergeţi într-o excursie cu prietenii. Ar fi bine să nu vă eschivaţi. Nu vă mai gândiţi la cheltuielile pe care le presupune excursia! Meritaţi să vă relaxaţi şi aveţi nevoie de odihnă.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *