Tendințe

Casa ta vorbește despre tine

Culorile îţi reflectă temperamentul

Tonurile de ocru, verde, albastru „deconspiră” un spirit timid, interiorizat (mai mult sau mai puţin), rece. Culorile vii, strălucitoare – roşu, portocaliu, auriu – „povestesc” despre bucuria de a trăi şi iradiază energie.

Livingul – oglinda personalităţii tale

Livingul de astăzi e sufrageria din casele de acum câţiva ani, salonul de acum câteva decenii, respectiv „camera cea bună” din căminul bunicilor noştri.

Încălzeşte atmosfera, aşezând în colţuri ghivece colorate, cu plante luxuriante; iar pe măsuţe – vaze cu flori proaspete * Orientează luminile astfel încât să sugereze intimitate, calm.

Când ai un living în stil minimalist: câştigi automat spaţiu (stilul presupune un strict necesar de mobilier şi decoraţiuni). Dar, într-un apartament de bloc, familia are nevoie, totuşi, de mese, fotolii, bibliotecă…

Canapelele modulare te scot din impas: canapele şi fotolii comode, nu foarte mari, nici foarte „bălţate" din punctul de vedere al tapiţeriei * Aşază, lângă ele, măsuţe joase * Etajerele (pentru cărţi, CD-uri, aparatură audio) e bine să fie suspendate, ca să economiseşti spaţiul la maximum.

Ghivecele cu plante sau vazele cu flori au rostul lor, de regulă, în holul de la intrare şi în living (şi, evident, pe balcon). În bucătărie sau în dormitor este mai greu să le găseşti un loc în care să nu incomodeze circulaţia sau să nu „provoace” accidente (apă, frunze şi flori uscate pe covor, cioburi etc.).

Timpul 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *