Timpul Local

Cauza accidentului tragic din raionul Comrat

UPDATE: Accidentul s-a produs din cauza stării de ebrietate a şoferului aflat la volanul automobilului, informează Moldpres.

Potrivit surselor din cadrul Direcţiei Poliţiei Rutiere, şoferul se deplasa, de asemenea, cu viteză excesivă pe strada Lenin din
localitate. Poliţia a mai stabilit că victimele sărbătoreau ziua de naştere a tânărului spitalizat.

Conform datelor operative ale Direcţiei Poliţiei Rutiere, în ultimele 24 de ore, pe teritoriul R. Moldova s-au mai produs alte 11 accidente de
circulaţie, în care au fost rănite încă 17 persoane. 

Potrivit poliției, șoferul se deplasa cu viteză excesivă și a pierdut controlul asupra volanului. Astfel, automobilul de model BMW 528 a fost tamponat într-un gard, apoi s-a răsturnat, a fost proiectat într-un copac și a luat foc. Se presupune că atât șoferul, în vârstă de 29 ani, cât și pasagerii acestuia se aflau în stare de ebrietate.

În consecință, trei persoane au decedat la fața locului: șoferul și doi pasageri, de 26 și, respectiv, 24 de ani, iar un tânăr, în vârstă de 20 de ani, a murit la spital. Menționăm că o victimă este originară din orașul Odesa, Ucraina. Un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, din Federația Rusă, a fost internat în spitalul din Comrat cu diverse leziuni corporale. Cazul este cercetat.

Poliţia Rutieră face apel către toți şoferii să nu urce la volan după ce au consumat alcool.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *