Social

Ce riscă șoferul care a ucis un biciclist de 12 ani la Stăuceni, anterior privat de dreptul de a conduce

Şoferul care a lovit bicicliștii lângă Stăuceni va fi penalizat suplimentar, însă ce-i drept doar cu o amendă de maximum 3.000 de lei, pentru că a comis încă o încălcare gravă.

O încălcare cu sancțiune asupra căreia ar trebuie să existe un control semnificativ mai strict, dat fiind faptul că există înregistrate multe alte astfel de abateri, transmite  Autoblog.md.

Bărbatul în vârstă de 48 de ani care se afla la volanul acelui Opel Tigra în genere nu trebuia să apară şi să existe pe acel drum.

În genere pe orice drum din Republica Moldova şi de pe toată planeta, asta dacă nu mai are vreun permis străin!

În spaţiul online a apărut o informație că acesta fusese anterior privat de dreptul de a conduce vehicule, după ce a fost prins în stare de ebrietate la volan, însă în ziua accidentului a urcat din nou la volan. Ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Natalia Stati, a confirmat că tipul şofa în acea zi pe traseul R6 fără permis. Într-o nouă stare de ebrietate nu era.

Vă amintim că şoferul care conducea automobilul ce a lovit bicicliştii a fost plasat în arest preventiv în penitenciarul nr. 13. În urma decesului unuia dintre cei doi minori, pedeapsa sa va fi mult mai mare. Pe numele său a fost pornit un dosar penal în baza art. 264 din Codul Penal al RM. Riscă cumulativ o amendă usturătoare, anularea dreptului de a conduce şi până la 14 ani de închisoare.

Pentru familia Coşcodan este o tragedie în plus, dat fiind faptul că anterior alţi doi copii şi-au pierdut viaţa în alte circumstanțe. A rămas la părinţi doar sora mai mică a lui Valerian, Sofia. Cine doreşte poate susţine financiar familia – 5574840262294154 Moldindconbank Alexandru Coscodan.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *