Social

Ce sancțiune a primit șoferița troleibuzului care a prins rucsacul unei mame cu ușile și a trântit-o la pământ cu tot cu copil

Șoferița troleibuzului, care a prins rucsacul unei mame cu ușile și a trântit-o la pământ cu tot cu copil, a fost sancționată cu mustrare aspră.

„Șoferul troleibuzului implicat în incidentul de ieri a fost sancționat cu mustrare aspră și privarea de premiu 100%, iar taxatorul cu mustrare aspră. Administrația Parcului i-a mai comunicat victimei că poate solicita repararea hainei deteriorate sau procurarea ei”, a menționat Felicia Rusu, transmite Știri.md.

Șoferul troleibuzului care a fost la un pas de a strivi o femeie cu copilul în brațe a fost identificat. Acesta s-a dovedit a fi o femeie, iar mâine, șoferița urmează să fie chemată în ședință, la RTEC. Informațiile au fost făcute publice de Veronica Eșanu, căreia i s-a întâmplat incidentul de la Botanica.

Vă amintim că miercuri, 29 martie, o femeie care, fiind cu copilul de 3 ani în brațe, a fost pusă la pământ de un troleibuz de pe ruta nr. 22.

Despre acest caz a relatat o internaută pe rețelele de socializare, potrivit TV8.

„Femeia cobora din troleibuzul care circulă pe ruta 22 la stația terminus de la Grădina Botanică, cu copilul de trei ani în brațe, iar conductorul nu s-a asigurat că aceasta este deja jos, a închis ușile, prinzând rucsacul ei și a pornit. Moment în care mama a căzut jos. Norocul ei a fost un alt pasager care a văzut și a strigat la conducător să oprească. Era aproximativ ora 10:30”, a scris o femeie.

Femeia a făcut dezvăluiri șocante, despre cum s-a întâmplat totul. „Am avut noroc de pasagerul care a bătut în uși și troleibuzul a oprit. Nici șoferul, nici taxatorul nu au coborât să întrebe măcar ce s-a întâmplat, deși eram la stația terminus. Eu și fetița mea am căzut și credeam că acuși vom fi târâte pe asfalt”, a povestit Veronica.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *