Actualitate

Ce ţi-au prezis Ursitoarele la naştere, în funcţie de zodia în care te-ai născut

 Berbec
Nativilor din Berbec li s-a prezis la naştere cumpene în destin, dar şi putere de caracter că să treacă peste ele cu uşurinţă. De pe lista Ursitoarelor nu a lipsit în cazul acestor reprezentanţi nici norocul. Poate de aceea, uneori, persoanele născute sub influenţă acestui semn zodiacal nu trebui să mişte nici măcar un deget pentru a ieşi din anumite situaţii dificile. Parcă le-ar pică ajutorul din cer.

Taur
Ursitoarele nu au fost la fel de darnice şi cu reprezentanţii zodiei Taur, aşa cum au fost cu cei ai zodiei Berbec. Lor le-au prezis cele trei spirite magice multă muncă şi o viaţă presărată cu greutăţi. Nativii trebuie să se dea şi peste cap pentru a reuşi ceea ce îşi propun în viaţă. Însă vestea bună este că ei au fost înzestraţi cu multă determinare şi curaj.

Gemeni
Ursitoarele au fost în toane bune atunci când au venit în vizită la copiii născuţi sub acest semn astrologic. Ele i-au înzestrat pe cei mici cu simţul umorului şi le-au urat o viaţă uşoară şi presărată cu multe bucurii, cei drept unele mărunte. De asemenea, le-au dorit să aibă mereu în jurul lor familia şi prietenii, astfel că rar se vor simţi Gemenii singuri pe lume.
femeie cu puteri magice

Rac
Din nefericire, Racii nu au fost la fel de norocoşi atunci când au sosit Ursitoarele la capul lor. Ele au „presărat" şoapte de boală şi de ghinion în dragoste. Atunci când Racii vor fi mai aproape de persoană pe care şi-o doresc, atunci se va întâmplă ceva şi o vor pierde pentru totdeauna. Ei trebuie să fie mereu atenţi pentru a ocoli necazurile.

Leu
Leii au fost înzestraţi din plin cu ambiţie, mândrie şi noroc la bani. Fie că se vor putea bucură de avere încă din primii ani de viaţă, fie că vor avea parte de ea ceva mai târziu, luxul este presărat în destinul persoanelor născute în zodia Leu. Prin urmare, nativii acestui semn din horoscop nu au prea multe motive să se plângă de ceea ce le-au prezis Ursitoarele atunci când s-au născut.

Fecioara
Celor născuţi în zodia Fecioara li s-a prezis la naştere că vor fi firi aprige şi de temut, însă că nu vor avea prea mulţi prieteni adevăraţi în jurul lor. În calea lor nu au fost presărate nenorociri ori ghinioane mari, însă nu vor avea parte nici de un noroc răsunător, ci de mici reuşite care nu le vor lipsi întreagă viaţă. Doar nativii puţin mai lacomi s-ar putea plânge de soarta lor.

Balanţă
Două dintre Ursitoare au venit cu voie bună la capul celor născuţi în zodia Balanţă, însă ultima a prezis câteva cumpene grele în viaţă reprezentanţilor. Prin urmare, oricât de bună ar fi viaţă lor, trebuie să se aştepte mereu la nenorociri şi praguri greu de trecut. Vor avea parte de noroc şi de multe bucurii, dar vor fi şi loviţi de necazuri. Nu des, însă vor fi unul ori două destul de greu de suportat.

Scorpion
Cele trei fiinţe magice au sosit la capul Scorpionilor puse pe fapte mari. Le-au urat nativilor succes profesional, dar şi multă muncă pentru a atinge cele mai înalte culmi. Şi totuşi, nu le-au urat şi bani, aşa că, indiferent cât ar câştigă nativii, nu se pot bucură prea mult de ei. Din păcate, nu putem vorbi despre aceeaşi generozitate şi pe plan amoros. Nativii trăiesc pasiuni mari, însă mereu simt că le lipseşte ceva.
calea către dragoste

Săgetător
Dacă te întrebi ce le-a fost ursit Săgetătorilor, află că au primit multe urări de bine. Curaj, ambiţie, inteligenţă şi veselie, toate doar pentru aceşti nativi născuţi într-una dintre cele mai norocoase semne din horoscop. Reprezentanţii au parte de întreg buchetul în viaţă lor: bani, noroc, frumuseţe şi iubire.

Capricorn
Ursitoarele au fost darnice cu nativii acestei zodii atunci când vorbim despre frumuseţe fizică şi despre inteligenţă. Cu toate acestea, nativii nu sunt prea norocoşi în dragoste ori din punct de vedere financiar. Oricât de mult ar trage pentru a reuşi pe cele două planuri, parcă ceva le pune piedici în cale, aşa că cu greu ajung aproape de obiectivele propuse.

Vărsător
Vărsătorilor li s-a urat la naştere originalitate, creativitate, inteligenţă şi noroc. Spre deosebire de alte zodii, ei nu trebuie să se zbată prea mult pentru a reuşi în viaţă. Pur şi simplu li se aprinde un beculeţ în faţă şi sunt îndrumaţi spre o oportunitate ce le poate aduce multe beneficii dacă ştiu să profite la timp de ea.

Peşti
Din viaţă Peştilor nu lipsesc nici lucrurile bune, dar nici cele rele. Ursitoarele le-au prezist noroc la bani, dar ghinion în dragoste ori invers, niciodată nu le pot avea pe amândouă. Dacă nativii ştiu să scoată ce este mai bun din acest echilibru, vor vedea viaţă cu alţi ochi, altfel se vor află de multe ori la limita de a cădea în prăpastia depresiei.
Nu scapă nimeni de prezicerile Ursitoarelor, fie ele pozitive ori negative. Aşa cred că putem să explicăm mai uşor de ce orice am face uneori, nu reuşim să rezolvăm problemele care nu ne dau pace. Însă acesta este un motiv în plus pentru care ar trebui să „stoarcem" la maxim norocul pe care îl avem câteodată.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *