Actualitate

Cea mai mare operațiune din istorie în Germania: Două mii de polițiști au fost mobilizați pentru a asigura securitatea evenimentului

Un număr de 2.000 de ofiţeri de poliţie vor fi detaşaţi pentru a asigura securitatea cu ocazia evenimentului, a precizat luni purtătorul de cuvânt al poliţiei din Augsburg, Thomas Rieger.

În contextul în care unele organizaţii şi-au anunţat pe internet intenţia de a se manifesta violent în timpul conferinţei AfD de la Augsburg, poliţia a declarat că va lua măsuri pentru a proteja clădirile din oraş.

La precedentele conferinţe ale AfD, desfăşurate la Koln şi Hanovra, au fost mobilizaţi mii de poliţişti, câţiva dintre ei fiind răniţi în timpul ciocnirilor violente cu manifestanţii.

În prezent, pe internet circulă un ghid intitulat ‘Augsburg for Riot Tourists’, de 44 de pagini, care le cere oamenilor să comită acte de violenţă în timpul conferinţei AfD. Rieger a precizat că poliţia examinează acest document. Se presupune că în spatele acţiunii se află un reprezentant al scenei politice de extremă-stânga.

Sursa: agerpres.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *