Actualitate

„Cei care citesc TIMPUL sunt oameni bogați atât spiritual, cât și moral”

De Ziua Abonatului, TIMPUL a venit cu o ofertă specială: toți cei care au ales ziarul nostru au beneficiat de 10 la sută reduceri pentru toate tipurile de abonamente. Totodată, oamenii au putut participa și la o tombolă interactivă, în urma căreia s-au ales cu diferite premii: tricouri cu mesaje proromânești, căni personalizate și altele.

„Fiecare om are nevoie și de hrană spirituală”

La standul publicației noastre l-am întâlnit pe Nicolae Tărăcilă, din Chișinău. El este abonat al ziarului TIMPUL de la bun început. În ultimii câțiva ani, bărbatul mai cumpără și alte două abonamente pentru frații săi, care locuiesc în Cimișlia. „Le fac cadouri de sărbători. Ei tot trebuie să știe ce se petrece în țara asta. Fiecare om are nevoie și de hrană spirituală. Pentru mine această pâine este TIMPUL. Aici găsesc informația care mă interesează. Temele abordate sunt pentru toate gusturile. Mă interesează mult elementul politic, dar citesc și tot ce ține de istorie”, a comunicat entuziasmat pensionarul.


Reporterul Dorin Galben discută cu abonatul Nicolae Tărăcilă

Bărbatul a recunoscut că nu are mereu posibilitatea să se aboneze pentru un an întreg, de aceea acum s-a abonat pentru doar șase luni, după care neapărat va prelungi abonamentul. El susține că citește și varianta online a publicației, dar „nimic nu se compară cu starea când răsfoiești ziarul”. „Nu întotdeauna am internetul la îndemână, dar ziarul îl port cu mine peste tot unde mă duc. Îmi place să fiu la curent cu tot ce se petrece în țară. Vinerea îl aștept cu nerăbdare. Uneori stau și citesc până noaptea târziu, pentru că totul mi se pare interesant. Foarte rar îmi rămâne ceva pentru sâmbătă sau duminică”, a menționat zâmbind Nicolae Tărăcilă.

„TIMPUL este viața mea”

Tot printre mulțime am găsit-o și pe Nadejda Bujoreanu. Femeia s-a dovedit a fi o cititoare fidelă a ziarului nostru. „TIMPUL este viața mea! Îl citesc din primul an. De fiecare dată, la sfârșitul anului mă abonez pentru următoarele 12 luni. Eu sunt angajat la Universitatea de Medicină și acolo toți se abonează la acest ziar. Avem 12 catedre și la toate am făcut câte un abonament. Pe lângă aceasta, universitatea a făcut și un abonament la bibliotecă pentru studenți.


Premii pentru abonați

Chișinăuianca recunoaște că este fidelă TIMPUL-ui pentru că poate găsi informații care nu sunt pe internet și nici la televizor. „Cei care citesc acest ziar sunt oameni bogați atât spiritual, cât și moral. Nu am o anumită temă pe care s-o urmăresc. Îmi place totul începând cu prima filă și terminând cu ultima. Fără Constantin Tănase parcă s-a pierdut un pic din avânt, de aceea vreau ca angajații să fie mai direcți și să nu le fie frică să spună lucrurilor pe lume. TIMPUL mereu a putut să-mi influențeze deciziile și m-a făcut să înțeleg mai bine anumite lucruri”, a subliniat cu mândrie femeia, care a câștigat la tombolă un tricou pro-Unire!

„Mă bucur că promovați valorile românești”

Și Petru Țurcanu a venit la Poșta Moldovei, în special pentru a se abona la ziarul TIMPUL. Un pensionar din Chișinău, de 84 de ani, se abonează în fiecare an la publicația noastră. „Am 14 ani de când vă citesc. Nu mă despart de acest ziar, pentru că este unul dintre cele mai bune din țară… chiar cel mai bun! Aici aflu totul despre situația politică din Moldova și mă bucur că este prezentată clar și calitativ. Pentru mine a doua pagină este prima. Acolo este abordată mereu cea mai importantă temă din republică”, susține chișinăuianul, ducându-și ziarul la inimă.


Reprezentanții ziarului TIMPUL la Poșta Moldovei de Ziua Abonatului

Începând cu anul 2003, de Ziua Abonatului, circa 150 de ediţii periodice îşi invită cititorii la oficiile poştale pentru a-şi perfecta abonamentele. Ziua Abonatului este un eveniment organizat anual de către „Poşta Moldovei” în colaborare cu instituţiile de presă din RM. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *