Politică

Chicu și Vlah, primii care sar în apărarea Rusiei, după ce Maia Sandu a DEMASCAT planul Kremlinului „de a lua cu ASALT instituțiile statului”: „Prin această sperietoare, vrea să instaureze o dictatură sângeroasă”

Ion Chicu, fostul premier pus de socialistul Igor Dodon în fruntea Guvernului de la Chișinău, consideră că președinta Republicii Moldova, Maia Sandu ar „abera” atunci când declară că Rusia pune la cale o lovitură de stat în Republica Moldova, inclusiv prin „luarea cu asalt a unor instituții de stat de către persoane cu pregătire militară”.

„Eu nu cred că vreun om normal cu elementar discernământ poate crede aberațiilor Maiei Sandu… Gruparea criminală PAS și Maia Sandu vor prin această sperietoare să instaureze o dictatură sângeroasă în țară. Maia Sandu, tu vei răspunde pentru aceste fapte”, a amenințat Chicu într-o postare pe pagina sa de Facebook, scrie Ziarul Național.

Menționăm că o astfel de poziție similară a fost exprimată și de bașcana Irina Vlah, la scurt timp după briefingul susținut astăzi de Maia Sandu.

„Luptând pentru a se menține la putere, Maia Sandu transformă Republica Moldova în stat polițienesc.

Asta este opinia mea după ce am ascultat briefingul de presă susținut de șefa statului.

Frică, disciplină, supunere – acesta este mesajul pe care îl transmite, azi, poporului său instituția prezidențială.

După declarațiile de azi, cetățenii nu vor avea dreptul – mai exact, le va fi teamă – să protesteze împotriva prețurilor insuportabile, a salariilor mici, a inflației. Pentru că acțiunile de protest cu subiect social, existențial vor fi „tălmăcite” de SIS -ul , controlat de șefa statului și de procuratura supusă politic ca acțiuni de destabilizare și amenințare la securitatea statului.

Așadar, acoperindu-se cu tragedia din Ucraina, actuala guvernare se transformă PAS cu PAS într-o dictatură, care raportează partenerilor europeni „democratizare și modenizare”.

Și răbdarea poporului are limită ca și puterea politică ajunsă pe mâna unor ne -patrioți.

Există o limită peste care răbdarea încetează să mai fie o virtute…”, a scris Vlah pe pagina sa de Facebook.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

    1. Usurel la deal cu boii mici, coane Aline! Cine pana de curand avea nasul pe sus si se dadea marili papor indepindent?… Acum, daca s-au cam umezit nadragii, deodata redescoperim o dragoste inegalabila pentru Romania si fascistii care-o locuiesc? Mai intai scapati d-alde Vlah si Dodon, ma refer la toate Vlahele si toti Dodonii din papor, si apoi mai graim!

  1. Desigur, ReUnirea e soluția corectă și cea mai sigiră. Dar, trebuie să ne încadram cu toții s-o realizăm, nu numai să vorbim.

  2. Hoarda asta de coropișnițe de pe cel mai puturos bălegar, a dat în paranoia! Cine se aseamănă, se adună! Iar bășcăleasa, este întruciparea virtuții! Oare ce-or fi consumând ”ispravnicii” ăștia, ca tare-s dați dracului! Cretini cu ”elementar discernământ”, cu buletin!

  3. UIte cine face politica in Rep Moldova ! Niste CAP-isti. Astia nici la vaci nu erau buni ! N-ai ce sa faci, asta e poporul care-i voteaza !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *