Actualitate

Cicliștii din stânga Nistrului vor fi aduși la Velohora cu trenul

Directorul General al CFM, Iurii Topala, a dispus repunerea în circulație pe traseul Bender-Chișinău, pentru ziua de 5 iunie, a vagoanelor de pasageri de tip vechi, a căror construcție permite transportarea unui număr mai mare de biciclete, fără încălcarea normelor de securitate. Fiecare vagon de acest tip poate găzdui circa 60-70 de biciclete.

Trenul va porni din stația Bender la ora 04:55 și va ajunge în capitală la 06:55. Această decizie creează condiții cicliștilor pentru a putea participa în cadrul celui mai mare eveniment pe biciclete din Moldova – Festivalul Velohora, potrivit unui comunicat al CFM.

Toți cicliștii, înregistrându-se în prealabil, vor putea călători gratuit tur-retur pe traseul Bender – Chișinău. În afară de organizarea cursei speciale, CFM sprijină participanții velomaratonului prin oferirea unor daruri pentru tombolă.

Festivalul Velohora va avea loc pe data de 4 și 5 iunie, în Piața Marii Adunări Naționale. Organizatorii evenimentului intenționează să adune oamenii împreună printr-o idee comună, să se cunoască reciproc și să se atașeze unui stil de viață sănătos.

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *