Internațional

Criza de la Bayern deranjează conducerea clubului

“Situaţia ne îngrijorează şi nu ne place de loc”, a declarat Rummenigge la canalul Sky Deutschland. “Trebuie să câştigăm, este singura reacţie pe care o poţi avea după o înfrângere’, a afirmat oficialul formaţiei bavareze, una dintre adversarele lui CFR Cluj în Liga Campionilor.

Bayern, care în sezonul trecut a câştigat campionatul şi Cupa Germaniei şi a jucat finala Ligii Campionilor, se află în prezent pe locul 12, cu 8 puncte, la 13 puncte de liderul Mainz, care a câştigat toate partidele de până acum. În etapa viitoare, pe 16 octombrie, Bayern o întâlneşte acasă pe Hannover, ocupanta locului 3.

Rummenigge a refuzat să critice decizia antrenorului Louis van Gaal de a nu face niciun transfer în timpul verii. “Întotdeauna e mai uşor să spui după că “ar fi trebuit făcut acest lucru”. Nu foloseşte la nimic. Am reuşit eventul campionat/Cupă şi am atins finala Ligii Campionilor cu acelaşi lot. Cu siguranţă nu este un lot cu care să fii la 13 puncte de prima poziţie”, a spus el.

La rândul său, preşedintele Consiliului de Supraveghere al lui Bayern, Uli Hoeness, le-a cerut jucătorilor să se trezească: “A venit momentul să ne deşteptăm şi să nu ne mai căutăm scuze, trebuie să câştigăm şi să acumulăm puncte”.

Sursa: agerpres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *