Politică

CUB-ul lui Igor Munteanu atacă PAS – „Partid incapabil să administreze o asemenea criză și fără oameni profesioniști„

CUB-ul lui Igor Munteanu a editat un ziar, unde atacă dur Partidul Maiei Sandu:

PAS este un partid incapabil să administreze o asemenea situație de criză generalizată. Nu există transparență în actul guvernării, interesele de partid au paralizat întreaga societate.

PAS nu înțelege și nu face față provocărilor de ordin economic cu care se confruntă țara noastră. Nu sunt pregătiți să ofere soluții corecte pentru oamenii Moldovei.

Lipsește cu desăvârșire un proiect de țară care să ofere oamenilor liberi ai Republicii Moldova locuri de muncă bine plătite și un nivel de trai corect. PAS nu reușește să facă un asemenea plan, iar timpul trece.

Există un pericolul foarte mare ca procesul de aderare la Uniunea Europeană să eșueze, moment în care Republica Moldova va intra în cel mai grav impas al istoriei sale recente.

Foarte clara lipsă de cadre și neprofesionalismul cu care sunt abordate cea mai mare parte din temele de interes ale cetățeanului, teme care nu au primit până astăzi rezolvare din partea PAS. Agenda PAS nu mai este de multă vreme agenda cetățeanului.

Polarizarea continuă a societății, fapt care duce la existența unor falii foarte adânci în societate, între grupuri sociale mari și foarte mari, definite diferit din punct de vedere emoțional si comportamental.

Continuarea

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Alooo, uăi molotovî pobedistî uăi, VOI NU SUNTEȚI O ȚARĂ. Voi sunteți o limbă de pământ furată de ruși din trupul Țării Românești de mai multe ori și curvită în stil moscălesc astfel că acum nu știți/nu vreți să faceți ceea ce trebuie și singurele lucruri care poate aduce normalitate și dezvoltare în „statul” vostru: denunțare a absolut toate crimele ruse, demolate toate monumentele ocupanților, scoase partidele proruse în afara legii și apoi cerere de ReUnire cu România.
    Mai ardeți-o cu părul în nas ca și până acum și ruskii mir scrie pe voi!!!
    Voi „vitejilor” de la CUB sunteți în stare să faceți ceea ce trebuie???
    Nu există la ora actuală „politician” în RM care să vrea/să aibă curajul să facă ceea ce e de făcut!!! Așa că pobedî grea vă doresc în continuare!!!
    Când ești pobedist de mic când crești numai te joci!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *