Social

Cum comentează șefa PA spargerile canalelor de Telegram ce aparțin oficialilor R.Moldova

Șefa Procuraturii Anticorupție (PA), Veronica Dragalin, susține că atacurile asupra canalelor de Telegram ce aparțin președintei Maia Sandu, ministrului Infrastructurii Andrei Spînu și consilierului prezidențial Dorin Recean reprezintă o infracțiune gravă, transmite Vocea Basarabiei.

„Eu nu vreau să comentez informațiile care au ajuns în spațiul public printr-o gravă infracțiune criminală, deci o evaziune în viața privată a unei persoane. Și eu cred că dacă vom comenta conținutul acestei discuții am încuraja acești oameni să continue să comită tot așa felul de infracțiuni. Nu voi comenta conținutul acestor documente sau informații care au apărut în spațiul public când nu știm din ce surse au apărut și dacă sunt cu adevărat veridice”, a declarat șefa PA pentru Euronews România.

Vă amintim că canalele oficiale de Telegram ale Maiei Sandu și a vicepremierului Andrei Spînu au fost sparte de hackeri. Vineri, 11 noiembrie, a fost spart și canalul de Telegram al consilierului prezidențial, Dorin Recean.

Menționăm că ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, care a fost vizat în mesajele postate de hackeri pe canalul de Telegram al Maiei Sandu și al lui Andrei Spînu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *