Social

Răzbunare? Canalul de Telegram al lui Dorin Recean a fost spart

Contul de Telegram al consilierului președintelui Republicii Moldova pe probleme de securitate și secretarul general al Consiliului Suprem de Securitate, Dorin Recean, a fost spart vineri, 11 noiembrie.

Conversațiile care îi sunt atribuite lui Dorin Recean au apărut pe site-ul care, pe data de 9 noiembrie curent, au apărut și conversațiile ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco, transmite Realitatea.md.

Cei care au spart contul consilierului președintei Maia Sandu au publicat 103 de chat-uri ale lui Recean cu diferite persoane, printre care jurnaliști, dar și Victor Bodiu ex-secretar general al Guvernului.

Ulterior, Președinția a venit cu o reacție.

„Ca și în situațiile precedente, aceste pretinse conversații sunt fabricate”.

Până la ora publicării materialului, Dorin Recean nu a venit cu nicio reacție.

Vă amintim că pe 9 noimebrie, un mesaj straniu despre ”corupția din instituțiile de stat” a apărut pe pagina de Telegram a șefei statului Maia Sandu, iar după ceva timp a fost șters. Fiind contactați telefonic, responsabilii de la Președinție au declarat că mesajul nu a fost publicat de serviciul de presă al președintelui și încearcă să verifice ce s-a întîmplat, după care va reveni cu mai multe detalii

Ulterior, vineri, 11 noiembrie, într-o postare pe Facebook, Sergiu Litvinenco a declarat că este gata să răspundă pentru acțiunile sale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *