Tendințe

Cum să alegi blugi de damă pentru a combina confortul și aspectul la modă?

Dar cum poți alege blugii care să te ajute să combini confortul și aspectul la modă? De ce aspecte trebuie să ții cont atunci când faci o astfel de alegere pentru ca aceasta să fie una perfectă? Iată câteva dintre cele mai utile sfaturi în acest scop.

Ce modele de blugi să alegi pentru o potrivire perfectă?

Blugii cu talie înaltă, blugii boyfriend, blugii drepți sau cei bootcut, blugi rupți sau blugi mom fit, skinny sau evazați, există atâtea modele de blugi dama încât nu știi în care ai ocazia de a arăta bine și de a te simți confortabil. În cazul în care probarea perechii de blugi dorite nu este posibilă pentru a avea garanția unei alegeri reușite, este important să știi care sunt principalele caracteristici ale modelelor de blugi din care poți alege și cărui stil se potrivesc acestea, respectiv cărei morfologii.

Blugii cu talie înaltă sunt preferați astăzi în defavoarea celor cu talie joasă sau medie, aducând un aer retro și un plus de originalitate ținutelor casual ale femeilor care doresc să fie la modă. Blugii boyfriend sunt potriviți mai ales pentru ținutele urbane, alături de un tricou și o pereche de sneakers confortabili, descriind lejeritatea și comoditatea absolute.

O pereche de blugi drepți este potrivită mai ales persoanelor care au silueta în formă de pară, în timp ce o pereche de blugi evazați este potrivită celor care doresc să atragă atenția asupra părții inferioare a corpului și au silueta în formă de măr.

Blugii bootcut au un croi care permite purtarea peste cizme, de aici venind și denumirea lor și se aseamănă destul de bine cu blugii evazați cu talie înaltă, cei care amintesc de anii 70 în materie de modă.

Ce modele de blugi să alegi pentru diverse ocazii?

Pentru o ținută casual absolut lejeră, în care comoditatea este primul aspect de care trebuie să ții cont, poți alege o pereche de blugi cu talie înaltă și cu un croi lejer pe care să îi combini cu bluza preferată de pe https://answear.ro/k/femei/imbracaminte. Blugii drepți sau cei boyfriend ar putea reprezenta alegerea ideală din acest punct de vedere. Pentru o ținută casual în care să obții un plus de eleganță, poți alege o pereche de blugi skinny cu talie înaltă sau chiar o pereche de blugi evazați sau bootcut pe care să îi porți cu o pereche de botine cu toc și cu o cămașă în culorile preferate.

Simpli sau cu diverse detalii, în clasicul albastru denim, negri sau albi, blugii reprezintă alegerea absolută pe care o poți face atunci când vine vorba de ținute la modă, aliniate ultimelor tendințe. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *