Tendințe

Cum să găsești perechea perfectă de jeansi

Apreciaţi de tinere domnişoare dar şi de femei mature reuşesc să atragă prin farmec, stil şi originalitate. În fapt jeanşii sunt piese atemporale care nu se demodează, care pot fi purtaţi cu aceeași plăcere până la uzură maximă. Sunt foarte populari însă, trebuie să ţii seamă de câteva detalii pentru a beneficia de perechea perfectă şi de avantajele ei. În rândurile următoare ne-am propus să îţi dezvăluim secretele care te ajută să achiziţionezi jeanşii perfecți! 

Ține seama de stilul personal

Specialiştii în styling atrag atenţia că stilul personal este acel amănunt care te ajută să te simţi bine, deci nu trebuie să faci rabat în acest sens. Nonconformistă, dinamică, elegantă?  Bolf, îţi aduce soluţii care să te facă să te simţi bine în pielea ta. Ai la dispoziţie o gamă variată de jeansi moderni, uşor de potrivit şi de integrat în outfituri urbane, casual sau sport cu personalitate. 

Jeansii boyfriend  sunt modelele perfecte pentru tinerele şi doamnele încrezătoare care ştiu că arată bine îmbrăcate cu articole vestimentare inspirate din modă masculină. Sunt potriviţi pentru amatoarele de confort şi pot fi purtaţi cu aceeași lejeritate cu cămașa cambrată, tricoul simplu, hanoracul cu imprimeu sau bluza glamour de seară. Pot fi piesele centrale pentru outfituri nonconformiste, dacă alegi modele cu rupturi ample, disponibile în magazinul Bolf, sau articolele cheie pentru ţinute cosmopolite dacă îi asociezi cu pantofi stiletto.

Jeanşii skinny au devenit articole must have în garderobă! Nu trebuie să fii model pentru a purta aceste piese distinse. Vin cu avantajul că se mulează pe trup ca o a doua piele şi te fac să te simţi perfectă! Alege modele cu talie înaltă dacă ştii că abdomenul tău mai trebuie lucrat şi pe cele cu talie joasă când te simţi încrezătoare în look-ul tău. Datorită aspectului modern pe care îl conferă pot fi asortaţi cu orice, de la pantofi sport sau stiletto roşii, la sacou cambrat sau hoodie cu glugă în partea inferioară! Conform specialiştilor jeanşii skinny sunt cele mai versatile şi mai feminine articole din garderobă! Pun în valoare formele şi contribuie la crearea imaginii în stil propriu pe care vrei să o afişezi!

Alege jeanşii în funcţie de înălţime

Dacă eşti o tipă înaltă, eşti o norocoasă. Te poți bucura de orice pereche de jeanşi! Nu trebuie să depui prea mult efort în căutarea modelului perfect! Îi poţi achiziţiona şi purta aşa cum îţi doreşti. Dacă natura nu a fost cea mai generoasă cu tine, nu te descuraja! Jeanşii sunt soluţii salvatoare pentru că pot fi purtaţi în diferite moduri şi oferă aspect natural indiferent de situaţie. Alege să îi porţi îndoiţi în partea inferioară, ai avantajul că îi poţi rula de mai multe ori şi tot te vei simţi perfect. În astfel de situaţii modele boyfriend, sunt piesele de rezistenţă! 

Eşti minionă? alege jeanşi cu tiv nedefinit, aceştia îţi oferă şansa de a-i modela cum îţi place. Te poţi bucura de un look nonconformist sau unul urban, cu puţine artificii şi un stop de imaginaţie.

Pune-te în valoare!

Când vrei să ascunzi micile imperfecţiuni, pantalonii din jeans sunt cele mai potrivite soluţii. Vrei să creezi iluzia de posterior bine lucrat? alege modele croi push up. Îţi doreşti să ascunzi abdomenul orientează-te către modele cu talie înaltă. Vrei să creezi iluzie de picioare care nu se termină? Simplu, alege modele skinny. 

Acestea sunt câteva dintre secretele care să te ajute să alegi modele perfecte de jeanşi, însă nu sunt singurele. Descoperă  Bolf, descoperă alte sfaturi practice și simte-te răsfățată cu aceste piese populare!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *