Social

Dacă ar fi scuturați cei de la Moldovagaz, s-ar descoperi încă cel puțin 1 miliard furat, declară Chirtoacă

Fostul primar al Capitalei, Dorin Chirtoacă, consideră că, dacă autoritățile ar avea voință politică și ”ar fi scuturați cei de la Moldovagaz, s-ar descoperi încă cel puțin 1 miliard furat acolo”.

Potrivit Infotag, Chirtoacă și-a exprimat indignarea față de faptul că prețul gazelor în Republica Moldova a crescut de aproape 10 ori într-un an, pe pagina sa de Facebook, transmite Știri.md.

„Nimeni nu are voința politică sau curajul să efectueze un audit sau un control financiar al acestei întreprinderi moldo-ruse. Niciun guvern n-a efectuat vreodată vreun control financiar la Moldovagaz. De 20 de ani au fost furturi și tranzacții despre care nimeni nu știe nimic”, consideră Chirtoacă.

De asemenea, acesta este revoltat că ”o întreprindere a unui stat terorist face ce vrea pe teritoriul Moldovei, dar nimeni nu-i spune nimic, nimeni nu face nimic”.

„Moldovagaz închiriază astăzi sediul de la Andronachi și Plahotniuc, cumpără jeep-uri Toyota Hilux, pe care le conduce prin oraș, iar populația trebuie să plătească 30 de lei pe metrul cub de gaz? Ați văzut ce fel de palat are Golubev, fostul președinte al consiliului administrativ? Unde este suveranitatea și independența noastră?” se întreabă Chirtoacă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *